Θα πιάσει κορυφή η “Ελαφρά Ταξιαρχία “;

Μια πολύ ενδιαφερουσα αναμέτρηση ξεκινά σε λίγο στο Τσίρειο. Ενδιαφερουσα με την εννοια ότι σε άλλες εποχες οι 2 σημερινοί αντιπάλοι θα είχαν ακριβώς αντιθετες βαθμολογικες θέσεις. Με τα παλιά δεδομένα ο ΑΡΗΣ θα βρισκόταν στα χαμηλά της βαθμολογίας και θα υποδεχόταν τον εκ των πρωτοπόρων ΑΠΟΕΛ.

Όμως σήμερα τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο εκ των πρωτοπόρων ΑΡΗΣ υποδέχεται τον βρισκόμενο στα χαμηλά ΑΠΟΕΛ!!! Ο ΑΡΗΣ έχει αλλαξει επίπεδο μετα και το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς  και είναι η πολύ ευχάριστη εκπληξη του φετινού Πρωταθλήματος. Στην αντιπέρα όχθη ο πάντα πρωταγωνιστής ΑΠΟΕΛ δεν φαινεται τουλάχιστον για την ώρα να είναι ανταγωνιστικός και δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες των οπαδών του αλλά και της διοίκησης, ιδιαίτερα μετά και τις ηχηρές μεταγραφες.

Ενδιαφερουσα λοιπον η σημερινή αναμέτριση από όλες τις πλευρες. Θα συνεχίσει ο ΑΡΗΣ τις εκπληκτικες εμφανίσεις και θα πιάσει κορυφή μόνος του υπο προυποθέσεις ή ο ΑΠΟΕΛ θα ανασυνταχτεί και θα ξεκινήσει την αντεπίθεση του.

Ενα άλλο ενδιαφερον χαρακτηριστικό ότι και οι 2 σημερινοί αντιπάλοι έχουν 2 πολύ αγαπητους Κύπριους προπονητες, τον Λιάσο Λουκά και τον Σοφρώνη Αυγουστή.  Ποιός θα χαμογελάσει άραγε μετα το τελος του αγώνα;

Να σημειώσουμε οτι όπως πάντα η νεα Διοικηση του ΑΡΗ προσφερει catering με σνακ, γλυκα, καφε και χυμούς σε όλους τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον αγώνα.

Το φύλλο αγώνος: