Θλίψη στην οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τον θάνατο του ”στρατηγού΄΄ Diethelm Ferner

Θλίψη στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και τους φίλους της ομάδας της Λεμεσού, αφού έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο άνθρωπος που έγραψε με Χρυσα γράμματα την ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο Γερμανος προπονητής Diethelm Ferner.  Με τον Γερμανό στον πάγκο η ομάδα της Λεμεσού κατέκτησε το 1ο Πρωταθλημα στην ιστορία του το 1991 και το 1994 κατέκτησε το 2ο.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ:

”Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατο του Ντίτχελμ Φέρνερ σε ηλικία 82 ετών.

Ο Γερμανός διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα σε δύο χρονικές περιόδους (1990-1994 και 1998-2000) και ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε ολοκληρωτικά την ιστορία της ομάδας μας, αφού υπό την καθοδήγηση του ο Απόλλωνας κατέκτησε τα πρώτα δύο του πρωταθλήματα (1990-91 και 1993-94) και το κύπελλο της σεζόν 1991-92 χαράζοντας μια νέα λαμπρή πορεία στην ιστορία του συλλόγου.

Πρόκειται για τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του σωματείου μας, και ο άνθρωπος ο οποίος έκανε πραγματικότητα τα μεγαλύτερα μας όνειρα.

Γαλούχησε με την νοοτροπία του νικητή χιλιάδες Απολλωνίστες, οι οποίοι την μεταλαμπαδεύουν με τη σειρά τους σε όλες τις υπόλοιπες γενιές Απολλωνιστών που ακολούθησαν της εποχής του!

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού από τις 7 Νοεμβρίου 2023 είναι πολύ φτωχότερη.

Σε ευχαριστούμε για όλα αείμνηστε Νίντελμ Φέρνερ.

Αιωνία σου η μνήμη «στρατηγέ».

Διοίκηση Απόλλωνα Λεμεσού”