Ισοπαλία για την ΑΙΚ των Berg και Πίττα που αγωνίστηκε σε όλο 90λεπτο. Πρόσωπο του αγώνα ο Faraj (φωτογραφίες)

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο εντός έδρας αγώνας της ΑΙΚ του Ιωάννη Πίττα και του Henning Berg κόντρα στην IF BROMMAPOJKARNA!

Ο Πίττας αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα και είχε θετικό πρόσημο με τη συμμετοχή του.

Πρόσωπο του αγώνα ο επιθετικός των γηπεδούχων Omar Faraj.

Μπήκε ως αλλαγή στο 72’ λεπτό στη θέση του  Dino Besirovic και στο 86’ λεπτό πέτυχε αυτογκόλ αφού στην προσπάθεια του να αμυνθεί η μπάλα μετά από κεφαλιά ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων του Soegaard βρήκε στον ώμο του και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του επιτυγχάνοντας το 1-2 υπέρ της IF BROMMAPOJKARNA.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 87’ με κεφαλιά πέτυχε γκολ ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα! Ο διεθνής με την U19 της Σουηδίας μέσα σε 18 λεπτά από μοιραίος έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό.

Μετά το τέλος του αγώνα οι εκδηλωτικότατοι οπαδοί (προσέλευση 24647) των γηπεδούχων αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους χειροκρότησαν και οι ποδοσφαιριστές ανταπέδωσαν.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Henning Berg, ο οποίος όπως μας είχε συνηθίσει και στην Κύπρο έζησε έντονα τον αγώνα και στο τέλος χειροκρότησε ποδοσφαιριστές και οπαδούς, βρίσκεται στην 12η θέση με 19 βαθμούς, 2 βαθμούς πάνω από τη ζώνη της διαβάθμισης και με αγώνα περισσότερο.

Δείτε επίσης πιο κάτω φωτογραφίες του Ιωάννη Πίττα που εξασφαλίσαμε από τον φίλο της στήλης Marco Haase που βρισκόταν στο γήπεδο σήμερα και τον ευχαριστούμε!