Καθαρά Δευτέρα με ΠΑΦΟΣ F.C. Vs ΑΠΟΛΛΩΝ. Ποιος θα κόψει την ‘’μούττη της Σαρακοστής’’ με νίκη;

Απόγευμα Καθαρής Δευτέρας από την Πάφο και σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή από το γήπεδο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ με πολύ καλό καιρό όπου σε λίγο θα έχουμε τον πρώτο αγώνα στα Play Offs για τους 2 σημερινούς αντιπάλους. Η ΠάφοςF.C. που κέρδισε για πρώτη φορά θέση στην πρώτη 6-άδα και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 34β. αντιμετωπίζει τον Πρωτοπόρο της βαθμολογίας με 46β. ΑΠΟΛΛΩΝ. 

Η ομάδα του Alexander Zorniger έρχεται στην Πάφο χωρίς νίκη στους τελευταίους 3 αγώνες της (ισοπαλίες 2-2 με ΠΑΕΕΚ εκτός και ΑΝΟΡΘΩΣΗ εντος για το Πρωτάθλημα και ήττα με 2-0 και αποκλεισμός από το Κύπελλο από την ΑΕΛ) και είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν αυτό το αρνητικό σερί παρουσιάζοντας το καλό τους αγωνιστικό προφίλ.

Οι Γαλάζιοι γνωρίζουν ότι η ομάδα της Πάφος F.C. διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι με πάθος και αγωνιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να περάσουν νικηφόρα από την Πάφο και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας στο +7 από την 2η ΑΕΚ και στο +9 από τον 3ο ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ είναι η μοναδική ομάδα του Πρωταθλήματος που κέρδισε 2 φορές την ομάδα της ΠΑΦΟΣ F.C. και θέλει πάση θυσία να…. τριτώσει το καλό.

Από την άλλη ομάδα του Darko Milanic που προέρχεται από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες με 1-1 για το Πρωτάθλημα (Με ΔΟΞΑ εκτός και ΑΡΗ εντός) και με τον ενθουσιασμό της εισόδου στην πρώτη 6-άδα για πρώτη φορά στην ιστορία της, κατεβαίνει αποφασισμένη με μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από μία θέση που δίνει απ ευθείας Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναμένουμε λοιπόν ένα συναρπαστικό αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Milanic  και Zorniger για να δούμε ποιος θα…. κόψει την μουττη της Σαρακοστής με νίκη.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: