Καρμιώτισσα και ΑΕΖ συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία (στιγμιότυπα)

Στην ισοπαλία 1-1 έμειναν Καρμιώτισσα και ΑΕΖ, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες. Προηγήθηκε η Καρμιώτισσα στο 34’ με Κατσαντώνη, ισοφάρισε στο 56’ με Χατζηβασίλη η ΑΕΖ, στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Από εκεί και πέρα, η Καρμιώτισσα ήταν η ομάδα που είχε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες αλλά καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό με πολύ λίγες φάσεις από τις δύο ομάδες.

Πρώτη και μοναδική τελική για την ΑΕΖ στο 11’ με κεφαλιά του Ντιγκινί, ήταν όμως αδύναμη με τη μπάλα να φεύγει έξω.

Η Καρμιώτισσα είχε γενικότερα τον έλεγχο του αγώνα και στο 22’ είχε την πρώτη της φάση με σουτ του Λουκίλι από το ύψος της περιοχής μετά από ωραία ενέργεια του Ντούμπια από τα δεξιά και παράλληλο γύρισμα, όμως απόκρουσε ο Μπέκερ.

Η επόμενη τελική όμως για τους γηπεδούχους ήταν τέρμα. Στο 34’ ο Ντούμπια με κάθετη βρήκε τον Κατσαντώνη, αυτός απέφυγε τον Μπέκερ και σε κενή εστία πλάσαρε για το 1-0. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΖ ξεκίνησε με αυξημένη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56’, στην πρώτη της φάση, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Χατζηβασίλης υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε εξαιρετικά και με φοβερό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 60’ ο Φράγκος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από εξαιρετική θέση, η μπάλα χτύπησε στο τοίχος, ο Ντιγκινί έκανε το νέο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πολύ έξω.

Τρία λεπτά αργότερα η Καρμιώτισσα έχασε τεράστια φάση για να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Ντούμπια απέναντι από τον Μπέκερ έκανε το σουτ, έβγαλε εκπληκτικά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της ΑΕΖ.

Στο 73’ η Καρμιώτισσα είχε νέα τεράστια φάση για ένα δεύτερο τέρμα. Ο Σουκ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπέκερ απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το 1-1.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ανέστης, Μαλόνε, Ντούμπια, Νεοφύτου, Φουρ (88’ Θεοδώρου), Λουκίλι (81’ Ρόσι), Παντελή, Τσουκαλάς, Γκραντινάρου, Νιούπορτ (62’ Σουκ), Κατσαντώνης.

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής (46’ Αντωνίου), Αντωνίου, Σαρφό, Σλόγκαρ (86’ Ιωσηφίδης), Ντελμίρο, Σάντος (46’ Φράγκος), Ματόνγκο (69’ Γιουσούφ), Ρέινολντς (46’ Χατζηβασίλης), Ρουίζ, Ντιγκινί.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: