Κατάντια: Εκοψαν την κρατική χορηγία στον Milan Trajkovic!!!

Μια θλιβερή αποκάλυψη έκανε πριν από λίγο ο Πρωταθλητής μας Milan Trajkovic.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωση ενημερώνει κάτι που φανερώνει την κατάντια κάποιων βολεμένων και το πλήγμα που δέχονται οι Πρωταθλητές μας , που όταν έχουν επιτυχίες αυτοί οι βολεμένοι σπεύδουν να φωτογραφισθούν μαζί τους και να πάρουν τα εύσημα τάχα για την στήριξη που τους δίνουν.

Η ιστοσελίδα μας παρακαλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρέμβει και να διασώσει τον θεσμό της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής από την κατρακύλα.

Αυτούσια η ανάρτηση του Πρωταθλητή μας:

”Σήμερα με έκπληξη και ένα μεγάλο ερωτηματικό, πληροφορήθηκα πως δεν είμαι πλέον ανάμεσα στους αθλητές που χορηγούνται για ολυμπιακή προετοιμασία για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024.
Όπως πολλοί γνωρίζουν, πέρσι για πρώτη φορά στην καριέρα μου είχα ένα μεγάλο τραυματισμό τον οποίο κατάφερα να αντιμετωπίσω και να ξεπεράσω έτσι ώστε να μπορέσω να παρευρεθώ στους Ολυμπιακούς του Τόκυο. Στο Τόκυο κατάφερα να πάρω την πρόκριση μέχρι και τον ημιτελικό όπου αξίζει να σημειωθεί πως η επόμενη μεγαλύτερη επιτυχία Κύπριου αθλητή σε δρομικό αγώνισμα σε Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν η δικιά μου το 2016 στο Ρίο όπου και κατέλαβα την 7η θέση!
Με στεναχώρια γράφω όλα αυτά αφού κύριος μου σκοπός δεν είναι να παραπονεθώ για την χορηγία που δεν θα μου δοθεί για να κάνω την προετοιμασία μου για την επόμενη Ολυμπιάδα, αλλά για να εκφράσω την απογοήτευση μου αφού βλέπω ότι πλέον χάνετε ο σεβασμός απέναντι στο πρόσωπο μου και σε αυτά που έχω προσφέρει. Ως αθλητής της Κύπρου που με αξιοπρέπεια εκπροσωπώ την χώρα μου σε κάθε μεγάλη διοργάνωση θα περίμενα λίγο περισσότερο σεβασμό και εκτίμηση απο την Κυπριακή Ολυμπιακή επιτροπή για όλα αυτα που έχω πετύχει μέχρι σήμερα και για όλα αυτά που έχω σκοπό να κατορθώσω ακόμη!
Σε καιρούς όπου ο κλασικός αθλητισμός χάνετε ολοένα και περισσότερο θα περιμέναμε εμείς οι αθλητές λίγη περισσότερη στήριξη για αυτό τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για την σημαία της πατρίδας μας.”

Privacy Preference Center