Καυστική ανακοίνωση απάντηση προς Γεωργιάδη από Fan Club Lakatamias

To Fan Club Lakatamias με ανακοίνωση του θέλησε να δώσει απαντήσεις στον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Δήμο Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού της ΠΑΕΕΚ με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ανακοίνωση του FCL:

Παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τις εμπρηστικές δηλώσεις του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και υποψηφίου με τον Δημοκρατικό Συναγερμό στις Βουλευτικές Εκλογές του περασμένου Μαΐου, Δήμου Γεωργιάδη. Το περιεχόμενο των δηλώσεων του λοιπόν δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Καλά κάνει να αφήσει τις πατριωτικές κορώνες έξω από τον αθλητισμό ο κ. Γεωργιάδης και να ρωτήσει τους ηγέτες της παράταξής του, τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Νεοφύτου, που τελικά είναι τα σύνορά μας, διότι μάλλον κάποια σύγχυση πρέπει να παίζει επειδή από το 2017 και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτάσσει τη λύση δύο κρατών.

Συνεπώς, το να συμπαρατάσσεται με μια κυβέρνηση που εδραιώνει μέρα με τη μέρα τη διχοτόμηση και την ίδια ώρα να εκμεταλλεύεται το ποδόσφαιρο για να πουλήσει πατριωτισμό, μόνο κλαυσίγελο προκαλεί.

Όσο και να πουλά η κόντρα και η αντιπαράθεση, με τέτοιους λαϊκισμούς της οκάς δεν εκλέγεται βουλευτής ο κ. Γεωργιάδης. Μάλλον δείχνει μια αδυναμία να αντιληφθεί τους κινδύνους που προκύπτουν όταν ανεύθυνα δυναμιτίζεται το κλίμα.

Τέλος, με αυτούς που δεν καταλαβαίνουν, ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, δεν σηκώνουμε κανένα πανό από κοινού. Διότι το κάθε πανό έχει το περιεχόμενό του και εξαρτάται ποιοι το σηκώνουν, ποιες είναι οι αντιλήψεις τους, τι επιδιώκουν και ποια Κύπρο οραματίζονται.

Συνεπώς, για πλυντήρια εθνικιστικών εξάρσεων και παραληρημάτων ας ψάξει αλλού ο κ. Γεωργιάδης. Διότι εμείς την Κύπρο πραγματικά τη θέλουμε ενωμένη και ολόκληρη και όχι μισή, με σύνορα στο Λήδρα Πάλας.

Την Παρασκευή όλοι γήπεδο, ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!