Κομβικό ντερμπι κορυφής σε λίγο, που ίσως καθορίσει πολλά για την κουρσα του τίτλου

Καλησπέρα από το Τσίρειο Στάδιο, όπου σε λίγο θα έχουμε ένα super ντέρμπι κορυφής. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας με 45β. ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αντιμετωπίζει την 3η της βαθμολογίας με 37β. ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Η γηπεδούχος ομάδα του Alexander Zorniger  μετά τις απώλειες που είχε στον τελευταίο αγώνα με την ΠΑΕΕΚ κατεβαίνει στο γήπεδο μπροστά σε μία κατάμεστη από 4500 οπαδούς της, αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο που θα ανοίξει την ψαλίδα από την 2η ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο +9β. και στο +11β. από τον σημερινό της αντίπαλο.

Με πολλές επιστροφές ποδοσφαιριστών ο Γερμανός (Κατελάρης, Ίλιεφ, Νταμπό, Αλεσαμί, Σπόλιαριτς και Ζράντι) αλλά και με απουσίες λογω τραυματισμών η τιμωριας( Μαλεκιδης και Β. Γιοβάνοβιτς,  Αυλωνιτης) ετοιμάζει το πλάνο νίκης που θα εκτοξεύσει τους  Γαλάζιους στην κορυφή για να μπει στη τελική ευθεία ως το μεγάλο φαβορί για τον πολυπόθητο τίτλο.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Temur Ketsbaia με 900 οπαδούς της ως συμπαραστάτες έρχεται στο Τσίρειο με στόχο τη νίκη που θα μειώσει την διαφορά στους -5β. από τον σημερινό της αντίπαλο, να ανέβει μόνη στη 2η θέση και να δώσει ‘’ρέστα’’ στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος για κατάκτηση του τίτλου.  Με 5 απουσίες ( Βερχόβετς, Ντέλετιτς, Κορρέα, Αραγιούρι και Ρισβάνης) η ομάδα της ‘’Κυρίας’’ όμως ο Temur έχει τις ανάλογες επιλογές για να παραταχθεί με πλάνο νίκης.

Αναμένουμε λοιπόν ένα συναρπαστικό αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο μονομάχων της κορυφής τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Zorniger και Ketsbaia.

Τον δικό τους ρόλο θα παίξουν και οι sold out κερκίδες των 2 ομάδων, με εμφανέστατη φυσικά αριθμητική υπεροχή για τους γηπεδούχους.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: