Κράτουσε το τρίποντο η Νέα Σαλαμίνα κόντρα στην ΑΕΖ και το έχασε με αυτογκολ στις καθυστερήσεις (στιγμιότυπα)

Δεν είχε νικητή ο αγώνας της ΑΕΖ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με τον αγώνα να λήγει στο 2-2.

Μπήκε καλύτερα στον αγώνα η ΑΕΖ και προσπάθησε να βάλει πίεση στη Νέα Σαλαμίνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 12ο λεπτό η ομάδα από το Ζακάκι να κερδίσει πέναλτι για χέρι του Κονατέ στη περιοχή και στο 13ο λεπτό ο Ντιγκινί να το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0.

Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση και στο 18’ είχαν καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Ντορεγκαράι να σταματά στον Μπέκερ.

Στο 21’ ο Κατσιάρης μετά από φάση διαρκείας στα τετράγωνα της ΑΕΖ έβαλε το πόδι, πρόλαβε τον Ντελμίρο και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1 .

Λίγο πριν το 40’ ο Ρέινολτς από πλάγια θέση είδε το πλασέ του να σταματά στον Μελίσσα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ντιγκινί έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια από καλή θέση.

Ο Ντουρμισάι που πέρασε στον αγώνα στο 46’ πήρε κάθετη από τον Κατσιάρη, με όμορφη ενέργεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ στο 54’ σκόραρε για το 2-1 της Νέας Σαλαμίνας.

Στο 55’ ο Ντιγκινί είδε την κεφαλιά του να σταματά στον Μελίσσα ενώ το σουτ του Ντουρμισάι στο 60’ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 74’ ο Κάστρο προσπάθησε να νικήσει τον Μελίσσα με απευθείας φάουλ όμως ο κίπερ της Νέας Σαλαμίνα έδιωξε δύσκολα.

Με το ρολόι να γράφει 90+1 η ΑΕΖ κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει σημαντικό βαθμό με αυτογκόλ του Σεργίου.

Στην εκπνοή ο Ντιακιτέ είδε την κεφαλιά του να καταλήγει στον Μπέκερ.

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστέλης (Φράνγκος 91’), Αντωνίου, Σαρφό, Ντελμίρο, Κάστρο, Ρέινολτς (Σίφνεος 72’), Χατζηβασίλης (Ρόκα 72’), Ρουίθ, Ντιγκινί, Γιουσούφ (Ιωσηφίδης 51’).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Ντάτκοβιτς (Βίκτωρος 34’), Ντιακιτέ, Σεργίου, Ντορεγκαράι, Νάρσιγκ, Κονατέ (Λέουκο 46’), Κουσμάνοβιτς (Ντουρμισάι 46’), Μπεχαράνο, Κονέ (Παπαγεωργίου 81’), Κατσιάρης.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: