Κυρίαρχος ο ΑΡΗΣ συνέτριψε την ΑΕΛ και πάτησε κορυφή (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο αλφαμεγα με τον ΑΡΗ να είναι ο νικητής του τοπικού ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ με σκορ 4-0.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ χωρίς αποτέλεσμα

Μετά το 30′ λεπτό ο ΆΡΗΣ ανέβασε στροφές και έγινε πιο απειλητικός μπροστά στην εστία του Oliveira, μέχρι που φθάσαμε στο 39′ λεπτό όπου σε μια εξαιρετική επιθετική ενέργεια οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ έκρυψαν την μπάλα εντός περιοχής και τελικός αποδέκτης ήταν ο Kokorin οπου με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Στο 43′ λεπτό ο Henty έκανε αχρειαστο φάουλ στο κέντρο του γηπέδου πάνω στον Shumanski, ο Φελλάς έδειξε την κίτρινη κάρτα όμως με παρέμβαση του VAR άλλαξε το χρώμα σε κόκκινη αφού όπως φάνηκε το φάουλ ήταν σκληρό.

Με την ΑΕΛ να αγωνίζεται με 10 ο ΑΡΗΣ έγινε ακόμα πιο επιθετικός και δημιουργούσε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, όπου τελικά ήλθε στο 45’+4′ λεπτό με πλασέ από κοντά του Mayambela και ο φωτεινός πίνακας έγραψε 0-2.

Το 0-2 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου είχαμε συνέχεια της ίδιας εικόνας με το Α’ ημίχρονο όπου ο ΑΡΗΣ με αριθμητικό πλεονέκτημα και τον αέρα του 0-2 ήλεγχε πλήρως τον ρυθμο του αγώνα και κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 0-3 στο 66′ λεπτό με τον Kokorin να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ σε πλασέ εντός περιοχής του Oliveira.

Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να είναι κυρίαρχος στον αγώνα και στο 88′ λεπτό ήλθε το “κερασάκι” της ευρείας νίκης της ομάδας του Aleksey Shpilevsky με τον Nikolic να πετυχαίνει το 0-4 με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάλουλ. Το 0-4 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο τέλος του αγώνα μερίδα οπαδών της ΑΕΛ αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: