Κόλλησαν στο «Χ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΑΕΛ και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό

Δεν ανέδειξε νικητή ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΑΕΛ. Ο αγώνας που έγινε στο «Μακάρειο» δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα, δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες των δύο μονομάχων και δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

Το ισόπαλο 0-0 θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δίνει ένα ελάχιστο προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού αφού στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 26/04/23 στις 19:00 στο νέο γήπεδο Λεμεσού «αλφαμέγα», αφού αναμένεται sold out από του Αελίστες και συνεπώς ο παλμός των χιλιάδων «Λεόντων» θα δώσει επιπρόσθετη δυναμική στους ποδοσφαιριστές του  Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Φυσικά στο ποδόσφαιρο είδαμε πολλές φορές να «σπάζει» η έδρα ως εκ τούτου η ομάδα του Μάκη Σεργίδη θα το «παλέψει» για να πάρει αυτή το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό.

Για την ιστορία της αναμέτρησης, να αναφέρουμε ότι με προβλήματα τραυματισμού αποχώρησαν οι Κατσανίκλιτς για τους φιλοξενούμενους και Ψύχας, Κυριάκου για τους γηπεδούχους.

Επόμενη υποχρέωση για τις δύο ομάδες είναι την ερχόμενη Κυριακή (09/04) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου των play-out του πρωταθλήματος. Στις 17:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Μακάρειο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και στις 19:00 η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο «αλφαμέγα» την Ανόρθωση.