Κύπελλο: Δυσκολευτηκε η ΑΕΖ αλλά νίκησε την ΠΑΕΕΚ και προκρίθηκε στους ”8” (στιγμιότυπα)

Η ΑΕΖ απέκλεισε την ΠΑΕΕΚ με 4-2 και πέρασε στους ”8” του Κυπέλλου.

Το έργο της ομάδας του Ζακακίου δεν ήταν τόσο εύκολο, αφού έμεινε πίσω στο σκορ 0-1 μόλις στο 10′ λεπτό, από τέρμα του Χρυσοστόμου. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να βρουν ξανά ρυθμό και έκαναν το 1-1 στο 24ο’λεπτό, με τον Κάστρο. Όμως και ο αντίπαλος είχε πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες, ενώ μία φορά τον σταμάτησε και το δοκάρι.

Μετά την ανάπαυλα η ΑΕΖ μπήκαν καλύτερα και γύρισαν το ματς, με τον Σλόγκαρ στο 64′ λεπτό. Η ΠΑΕΕΚ πίεσε ξανά και ισοφάρισε με τον Σιρεγκέλα στο 77′ λεπτό, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Λιάσου Λουκά βρήκαν ξανά την λύση, με τον Κάστρο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 86′ λεπτό με πέναλτι. Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Σλόγκαρ στο 90′ λεπτο.

Ενδεκάδες

ΑΕΖ (Λιάσος Λουκά): Μπέκερ (11′ Μιλοσάβλιεβιτς), Γιαντάλ, Αντωνίου Κ., Σαρφό, Σλόγκαρ, Χριστοφή (46′ Χρίστου), Κάστρο, Ρέινολντς, Ελευθερίου, Χατζηβασίλη, Σιφνέος.

ΠΑΕΕΚ (Βασίλης Βούζας): Παπαδόπουλος, Αρναούτης, Γώγος, Μοράις (60′ Μπότος), Παπακυριάκου, Λούβαρης (73′ Χρυσομήλης), Πασιαρδής, Μπαξεβάνος, Χρυσοστόμου, Κορομίας (60′ Συρυγγέλας), Κονομής.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: