Λεμεσιανή αναμέτρηση σε λίγο στο ‘’Αμμόχωστος’’ μεταξύ Καρμιώτισσας και ΑΠΟΛΛΩΝ

Καλησπέρα από το γήπεδο ‘’Αμμόχωστος’’, όπου σε λίγο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος μεταξύ Καρμιώτισσας Πολεμιδίων και ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Οι δύο ομάδες της Λεμεσού που έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν ‘’Γαλάζιοι’’ για να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας και να μην απομακρυνθούν από την κορυφή, οι δε ‘’Πολεμιδιώτες’’ για να δημιουργήσουν ‘’μαξιλαράκι’’ 5 βαθμών από τις θέσεις της διαβάθμισης.

Η ομάδα του David Catala  μετά τις δύο τεράστιας σημασίας νίκες επί της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ στο Αντώνης Παπαδόπουλος και επί της Πρωτοπόρου του Ολλανδικού Πρωταθλήματος AZ Alkmaar για το Conference League, είχε ένα σερί με 4 άσχημα αποτελέσματα. Πρώτα ήλθε η ήττα από τους συμπολίτες της του ΑΡΗ με 0-3, μετά η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό με 1-1 και στη συνέχεια άλλες 2 ήττες από Dnipro-1 για το Conference League και ΑΠΟΕΛ με 1-0. Οι ‘’Γαλάζιοι’’  επανήλθαν στις νίκες την περασμένη Πέμπτη κόντρα στη Vaduz με 1-0 για τον θεσμό του Conference League, δείχνοντας σημεία βελτίωσης. Απόψε θέλουν πάση θυσία νίκη για να μην χάσουν επαφή από την κορυφή και να φτάσουν τους 18β. αφού η ΠΑΦΟΣ F.C. ήδη βρίσκεται εκεί με 26β. Ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Φιλιώτη.

Από την άλλη η ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους έδειξε ότι είναι ένα ‘’σκληρό καρύδι’’ και είναι καθόλα έτοιμη να αντιμετωπίσει τους περσινούς Πρωταθλητές με πειθαρχία, πάθος και προσοχή καθόλα τη διάρκεια του αγώνα για να πετύχουν την έκπληξη και να καρπωθούν το  υπέρ πολύτιμο τρίποντο για να ανέβουν βαθμολογικά.

Αναμένουμε να δούμε το ‘’πρόσωπο‘’ που θα δείξουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στην προσπάθεια τους για το τρίποντο αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου με τις κινήσεις τακτικής των Χαραλάμπους και Catala.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: