Λεμεσιανό ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ για το Final 4 Κυπέλλου Πετόσφαιρας Γυναικών

Ενα Λεμεσιανό ντέρμπι Property Gallery Απόλλων – ΑΕΛ, ειδικά σε ένα Ημιτελικό δεν χωρεί προγνωστικά. Το παιχνίδι είναι καθόλα αμφίρροπο.

Με πολύ καλή ψυχολογία πάει στον Ημιτελικό η Πρωταθλήτρια ομάδα της Property Gallery Απόλλων μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλει το νταμπλ μετά το 2017. Η ομάδα του Γ. Γιαπάνη είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και με τη βοήθεια του κόσμου θα θελήσει να κατακτήσει το 5ο Κύπελλο στην ιστορία της.

Η «Βασίλισσα» του κυπριακού βόλεϊ  ΑΕΛ με 30 πρωταθλήματα και 28 κατακτήσεις Κυπέλλου ψάχνει το 29ο Κύπελλό της. Η τελευταία κατάκτησή της ήταν το 2011 κόντρα στον Απόλλωνα (στο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ).  Σημειώνεται ότι η ΑΕΛ κατέκτησε 24 συνεχόμενα Κύπελλα από το 1980 -2003.

Η ΑΕΛ θέλει να τελειώσει και τη φετινή χρονιά με Τίτλο μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Aleksandar Βoscovic ψάχνει άλλο ένα Τίτλο στην Κύπρο μετά την παρουσία του στην Ανόρθωση και ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία θέλοντας να δει την ομάδα του στην καλύτερή της κατάσταση. Με όπλο την εμπειρία και τον ενθουσιασμό των ΑΕΛιστών οι «Λιονταρίνες» θα προσπαθήσουν να φθάσουν στον Τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό που έγινε ενωρίτερα το απόγευμα, η Ολυμπιδα νίκησε την Νέα Σαλαμίνα με 3-0 σετς και αναμένει τον αντίπαλο της στον αυριανό τελικο.