Λεμεσιανό ντέρμπι Κυπέλλου ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ σε μία αψυχη και ψυχρή ατμόσφαιρα

Καλό απόγευμα από το ψυχρό και άψυχο σε ατμόσφαιρα Τσίρειο Στάδιο όπου σε λίγο θα έχουμε το απόλυτο Λεμεσιανό ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ για τον πρώτο αγώνα της Β’ φάσης στον θεσμό του Κυπέλλου. Υπό κανονικές συνθήκες το γήπεδο θα ήταν υπερπλήρες και οι 2 κερκίδες θα είχαν δημιουργήσει μια φανταστική ατμόσφαιρα, μια ατμόσφαιρα που λείπει πολύ από τα γήπεδα μας.

Είναι γνωστό ότι ένα ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ ποτέ δεν έχει φαβορί αφού ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης ή αγωνιστικής κατάστασης πάντα έχει την δική του ιδιαιτερότητα με πάθος για τη νίκη για αγωνιστικούς αλλά και λόγους γοήτρου.  

Η ομάδα του Alexander Zorniger προέρχεται από μία τεράστια νίκη απέναντι στην Πάφος F.C. με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Γαλάζιοι γνωρίζουν ότι η συμπολίτιδα ομάδα της ΑΕΛ διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι με πάθος και αγωνιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να κάνουν τον πρώτο βήμα πρόκρισης στους ‘’8’’ του Κυπέλλου.

Από την άλλη η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προέρχεται από νίκη μετά από αρκετό καιρό κόντρα στον Εθνικό, κάτι που έχει ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να θέσουν τις βάσεις πρόκρισης στους ‘’8’’ του Κυπέλλου αφού δια μέσου του θεσμού αυτού θα επιδιώξουν την διάκριση αφού στο Πρωτάθλημα είναι πλέον απρόσμενα μακριά από πρωταγωνιστικούς στόχους.

Αναμένουμε λοιπόν ένα συναρπαστικό τοπικό Λεμεσιανό ντέρμπι από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Zorniger  και Παντελίδη.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: