Λοϊζος Πετούσης – ΑΠΟΛΛΩΝ:”H στάση του προέδρου του αντίπαλου σωματείου δεν μου δίνει άλλη επιλογή”

Καυστικός με ανάρτηση του πριν από λίγο ο αναπληρωτής πρόεδρος του Property Gallery Απόλλωνα, Λοΐζος Πετούσης, απάντησε στα παράπονα της Ολυμπιάδας για τη διατησία του ψεσινού αγώνα. Να θυμίσουμε ότι οι ‘’Αμαζόνες’’ νίκησαν με 2-3 εκτός έδρας.

Διαβάστε την ανάρτηση:

”Στα χρόνια που βρίσκομαι στον αθλητισμό, από την θέση που κατέχω στον Απόλλωνα, ουδέποτε αναφέρθηκα στους διαιτητές, πόσο μάλλον να καταλογίσω ήττα της ομάδας μου σε διαιτητικά λάθη. Πάντα, προσπαθούμε μέσα από την ομάδα να αναζητήσουμε τα αίτια της αποτυχίας.
Όμως, είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με το θέμα αυτό, όχι για να εκφράσω παράπονα για την διαιτησία, αλλά επειδή η στάση του προέδρου του αντίπαλου σωματείου δεν μου δίνει άλλη επιλογή, διότι μειώνει την ΠΑΝΑΞΙΑ νίκη που πέτυχαν μέσα στο γήπεδο ΚΑΘΑΡΑ οι προπονητές και οι αθλήτριες μας.
Εδώ και τρία χρόνια, όποτε η αντίπαλη ομάδα χάσει, ψάχνει δικαιολογίες στην διαιτησία, στον κόσμο και σε οτιδήποτε άλλο εκτός του αγωνιστικού. Διαβάζουμε για κατεστημένα και πολλά άλλα.
Αν είναι δυνατόν, ευτυχώς που το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και το είδε όλος ο κόσμος του αθλήματος. Λάθη από την διαιτησία έγιναν και για τις δύο ομάδες και όποιος έχει αμφιβολίες ας δει το παιχνίδι ξανά. Λάθη έγιναν και πιο σοβαρά στα προηγούμενα παιχνίδια και πάντα θα γίνονται. Ουδέποτε αναζητήσαμε άλλοθι στην διαιτησία και όταν χάναμε, δίναμε τα συγχαρητήρια μας στους αντιπάλους και προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα λάθη μας.
Εκεί που θα υπάρξει πρόβλημα είναι όταν τα λάθη είναι μονόπλευρα. Κάτι που δεν έχει συμβεί και ελπίζουμε να μην συμβεί στο μέλλον, για καμία ομάδα. Και το επαναλαμβάνω, για καμία ομάδα.
Έχουμε ακούσει το εξής από χθες βράδυ ότι τάχα δεν έπρεπε να οριστεί ο συγκεκριμένος διαιτητής, ο οποίος πριν από τρία χρόνια εφάρμοσε τον κανονισμό με τα δελτία υγείας στον μεταξύ μας αγώνα και τον δικαίωσαν όλα τα αρμόδια όργανα της ΚΟΠΕ.
Για απαντήστε μας λοιπόν, εσείς που μας θεωρείτε κατεστημένο. Γιατί «εξαφανίστηκε» ως δια μαγείας, ο συγκεκριμένος διαιτητής από τα μεταξύ μας παιχνίδια από τότε; Ένας διαιτητής, που αξιολογείται ψηλά από τους αρμόδιους της ομοσπονδίας και ορίζεται σε σημαντικούς αγώνες, εκτός από τους δικούς μας φυσικά.
Διαβάσαμε επίσης ότι είχε οριστεί άλλος διαιτητής και ότι δήλωσε κόλλημα. Να υποθέσουμε ότι ξέρετε από πριν ποιους διαιτητές θα σας ορίσουν και ποιους όχι;
Αν υποθέσουμε από τον «εξαφανισμό» του διαιτητή που θεωρείτε «κόκκινο πανί», εύκολα μπορεί να το αντιληφθεί οποιοσδήποτε.
Για να τελειώνει αυτή η ιστορία, σαν Απόλλωνας δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα διαιτητή και παρόλο που κατά καιρούς είχαμε αρκετά παράπονα, ουδέποτε ζητήσαμε να εξαιρεθεί οποιοσδήποτε.
Κλείνοντας, θα θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στούς προπονητές και στις παίκτριες της ομάδας μου, που κατέθεσαν ψυχή και πήραν μια πανάξια και πεντακάθαρη νίκη.
Θα θέλω να συγχαρώ και την Ολυμπιάδα, η οποία είναι ένας άξιος αντίπαλος και αυτό φαίνεται μέσα από τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο πρωτάθλημα.
Χαιρόμαστε που υπάρχουν άτομα που επενδύουν στο άθλημα για να το κάνουν καλύτερο. Στο χέρι μας είναι να μην το χαλάσουμε.
Μένουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος και ας συνεργαστούμε όλοι για τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο και ο καλύτερος ας κατακτήσει το πρωτάθλημα.”