Μακριά από τον καλό της εαυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε μοιραία από την Sheriff

Αλλιώς περίμεναν την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και αλλιώς εξελίχθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ.      Οι ‘’Πράσινοι’’ ξέχασαν το Ευρωπαϊκό τους κοστούμι στο…ερμάρι και μοιραία δέχθηκαν απρόσμενη θα έλεγε κανείς ήττα από την Sheriff Tiraspol με 0-3.

Η ομάδα της Λευκωσίας τελικά ήταν πιο εύκολος αντίπαλος ψες για τους Μολδαβούς κάτι που ούτε και οι ίδιοι δεν θα περίμεναν πριν την έναρξη του αγώνα.

Με το καλημέρα της αναμέτρησης οι Μολδαβοί πέτυχαν γκολ στο 2’ λεπτό με τον Akanbi. Το 0-1 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι νωρίς στο 55′ λεπτό η Sheriff κέρδισε πέναλτι που το αξιοποίησε ο Atiemwen επιτυχαίνοντας το 0-2 βάζοντας σε ακόμα πιο βαθύ προβληματισμό άπαντες στο ‘’Πράσινο’’ στρατόπεδο. Το 0-2 επηρέασε ακόμα περισσότερο την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία δεν έβγαλε ουσιαστική αντίδραση και δεν έφτανε αυτό οι Μολδαβοί ‘’σφράγισαν’’ το τρίποντο με γκολ του Diop στο 76′ λεπτό γράφοντας το 0-3 σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σαν να μην έφτανε η ήττα, οι «Πράσινοι» έχασαν τον Fabiano  (πρόβλημα στο λαιμό ), που αντικαταστάθηκε από τον  Uzoho και ενώ στη φάση του δεύτερου γκολ οι παίκτες της Sheriff προκάλεσαν τον κόσμο, μερίδα από αυτούς έριξε αντικείμενα, κάποια από τα οποία βρήκαν τον βοηθό και ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι.

Στην 2η αγωνιστική των ομίλων, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει την  Πέμπτη 15/9 (19:45) την REAL SOCIEDAD  η οποία ψες νίκησε μέσα στο Old Trafford την Manchester United 0-1.