Μαχητές: ”Δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοια εμφάνιση. Τον νου σας”

Προειδοποιητική ανακοίνωση με αυστηρό ύφος από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης ΜΑΧΗΤΕC ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ.

Ο απόηχος της επόμενης ημέρας μετά από ένα βράδυ το οποίο καταγράφηκε στις μαύρες σελίδες του σωματείου μας, δεν βρίσκει τον κάθε Ανορθωσιάτη και στα καλύτερα του. Δεν θα ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι εφόσον δεν είναι η αρμοδιότητα μας, απλά να αναφέρουμε στους 11 έμμισθους που σέρνονταν ψες στο ιστορικό αυτό γήπεδο ότι δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοια εμφάνιση.

Επίσης κάτι άλλο το οποίο είναι κόκκινη γραμμή και ξεπεράστηκε χθες μετά τα 90 λεπτά είναι τα όσα τραγελαφικά αλλά και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ αναφέρθηκαν εις βάρος του κόσμου. Του κόσμου αυτού που αφήνει με την πρώτη αφορμή οικογένειες, δουλειές, υποχρεώσεις για να δει την ομάδα του. Αυτού του κόσμου που δεν πήγε ταξίδι αναψυχής στο Βέλγιο, αλλά με οικονομίες και δανεικά πήρε τρένα και πλοία για την αρρώστια του την πιο μεγάλη.

Τον νου σας. Εμείς θα είμαστε πάντα κάπου εκεί κοντά να προσέχουμε την κάθε σας κίνηση. Θα επέμβουμε χωρίς δεύτερη σκέψη για να προστατέψουμε την Ανόρθωση από όποιον πάει να την βλάψει, σας το αποδείξαμε ξανά και στο παρελθόν.

ΜΑΧΗΤΕC ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ