Με άνεση ο ΑΡΗΣ ‘’καθάρισε’’ τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ σε ένα ημίχρονο (video)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΑΡΗΣ. Πέτυχε 5η σερί νίκη και ανέβηκε στη 3η θέση με 49 βαθμούς και βρίσκεται στο +1 από την ΠΑΦΟΣ F.C. και στους -6 από την ΑΕΚ (Οι Παφίτες και οι Λαρνακείς με αγώνα λιγότερο)

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» νίκησε τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τα γκολ για τους Λεμεσιανούς πέτυχαν: ο Κακόριν  στο 3’ λεπτό το 1-0, ο Γκομίς  στο 6’ λεπτό το 2-0 και ο Κατσικάς στο 38’ με αυτογκόλ το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο οι ‘’Πράσινοι’’ της Λεμεσού με την άνεση των 3 γκολ διαχειρίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και οι δε ‘’ερυθρόλευκοι αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν ποτέ να πετυχουν κάποιο γκολ και να ξανά μπουν στον αγώνα.

Το 3-0 όπως διαμορφώθηκε στο Α’ ημίχρονο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

Την ερχόμενη, 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ θα πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να αντιμετωπίσει σε ένα καθοριστικό ντέρμπι την ΠΑΦΟΣ F.C.  (24/02 – 19:00). Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ  θα φιλοξενήσει στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» τον Ολυμπιακός (26/02 – 19:00).

Ενδεκάδες :

ΑΡΗΣ (Τόμι Γίνιγκεν): Βανά, Πηλέας (Καζού 62′), Μποακί, Μπένγκτσον (Πακέ 75′), Μπράουν, Γκομίς (Στεπίνσκι 62′), Γιαγκό, Στρούσκι, Μπρόρσον, Μπαμπίκα (Μαγιαμπέλα 62′), Κακόριν (Σπόλιαριτς 80′)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: