Με ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ παρουσίασε σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας

Παρουσιάστηκαν το πρωί τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

“Μπες 1ος στο νέο μας σπίτι!” είναι το σλόγκαν της καμπάνιας της ομάδας μας έχοντας υπόψη ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλωνας θα εισέλθει στο νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι ως πρωταθλητής!

Το προωθητικό βίντεο των διαρκείας:

Στο πάνελ παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, ο επιχειρησιακός υπεύθυνος Χριστόφορος Ματθαίου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σωκράτης Έλληνας.

Ο κ. Κωνσταντίνου αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, προχώρησε στις απαραίτητες συστάσεις και χαρακτήρισε τη νέα αγωνιστική περίοδο σημαδιακή για τον Απόλλωνα.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Έλληνας ο οποίος υπογράμμισε ότι στόχος μας είναι να ξεπεραστεί το προηγούμενο ρεκόρ των 3000 εισιτηρίων διαρκείας.

Ακολούθως, ο κ. Ματθαίου τόνισε ότι ένα από τα μελήματα της διοίκησης ήταν να ανταμειφθούν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και στη συνέχεια προχώρησε στην παρουσίαση των πακέτων.

Όπως επεσήμαναν όλοι στο πάνελ, οι τιμές οι οποίες ορίστηκαν είναι πολύ προσιτές αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της εποχής όπως επίσης πως είναι ένα είδος ανταπόδοσης για την εντυπωσιακή στήριξη που έτυχε η ομάδα από τον κόσμο της με τα έντεκα συνεχόμενα sold out.

Το ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες: https://issuu.com/apollonlimassolfc/docs/season_tickets_2022_2023