Με γκολ του Τρισκόφσκι στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο για Ευρώπη

ΑΕΚ – ΠΑΦΟΣ F.C. 1-1

Σε ένα ματς με πολλές μονομαχίες και φάσεις, οι Λαρνακείς «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πίεσαν βρήκαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να τις μεταφράσουν σε γκολ.

Η ομάδα της ΠΑΦΟΣ F.C. ακολούθησε ένα πιο αμυντικό πλάνο και χρειάστηκε μόλις μια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με γυριστό σουτ του Κβίντα στο 38΄ λεπτό. Στις καθυστερήσεις του Α’ ημιχρόνου ο Τάνκοβιτς δέχθηκε κόκκινη κάρτα και η ομάδα του Σαλγκάδο έπρεπε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στο Β’ ημίχρονο οι Παφίτες διαχειρίστηκαν καλά τον αγώνα, ήταν πολύ προσεχτικοί στα μετόπισθεν αφού έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο και κρατούσαν το πολύτιμο 0-1.

Όμως ο Τρισκόφσκι είχε αντίθετη άποψη και με γκολ στο 90’+2’ ισοφάρισε σε 1-1, ένα αποτέλεσμα που την διατηρεί την ομάδα της Λάρνακας στην 3η θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Χοσέ Λουίς Όλτρα ανέβηκε στους 63 βαθμούς έναντι 62 βαθμών που έχει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ  που νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική όπου η ΑΕΚ φιλοξενείται την Κυριακή (28/05, 19:00), στο ΓΣΠ από την ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΠΑΦΟΣ F.C. υποδέχεται την ίδια μέρα (28/05, 19:00), στο «Στέλιος Κυριακίδης» τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.