Με ‘’Love Cyprus’’ η πανέμορφη Alona και ο Aleksey Shpilevsky

Στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου του Aleksey Shpilevsky για το παιχνίδι με την Bate Borisov εντυπωσίασε με την παρουσία της (τόσο για την άψογη ταυτόχρονη διερμηνεία όσο και για την ομορφιά της) η διερμηνέας/μεταφράστρια (Ρωσικά-Ελληνικά), Alona.

Η πανέμορφη Ουκρανή, βρίσκεται στο νησί μας εδώ και μία 10-ετία και είναι επαγγελματίας διερμηνέας και μεταφράστρια και δηλώνει ότι αγαπά πολύ το νησί μας.

Η Αλόνα με χαμόγελο ευχαρίστως αποδέχθηκε να φωτογραφηθεί για εμάς φορώντας μάλιστα το καπελάκι με το slogan ‘’Love Cyprus’’ του Υφυπουργείου Τουρισμού το οποίο της πάει πολύ γι’ αυτό και ζήτησε να το κρατήσει.

Το ίδιο έπραξε και ο Aleksey Shpilevsky, αφού φόρεσε ευχαρίστως το καπελάκι και αποχώρησε με αυτό από την αίθουσα συνεντεύξεων τύπου.

Ως γνωστό ο ΑΡΗΣ πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση να προβάλει τη χώρα μας ΔΩΡΕΑΝ τόσο στο μπροστινό μέρος των επίσημων φανελών των αγώνων του Champions League, στο Back Drop των εντός έδρας δημοσιογραφικών διασκέψεων και στα LED AD boards εντός του ‘’Αλφαμέγα’’