Μια ιστορική μέρα σήμερα για τον ΑΡΗ, 92 χρόνια μετά την ίδρυση του γίνεται Ευρωπαίος

25 Σεπτεμβρίου 1932, η ομάδα ΣΟΥΛΙ και ο Α.Π.Ο.Λ., συγχωνεύονται και δημιουργείται ο  Αθλητικός Μουσικός Σύλλογος «Άρης» Λεμεσού. Ως έτος ίδρυσης της ομάδας θεωρείται το 1930, έτος δημιουργίας των δύο ομάδων που συγχωνεύτηκαν.

Σήμερα 21 Ιουλίου 2022 γράφεται η πιο λαμπρή ιστορία για την ιστορική ‘’Ελαφρά Ταξιαρχία’’ της Λεμεσού που κάθε άλλο από ‘’Ελαφρά’’ θεωρείται πλέον στο Κυπριακό ποδόσφαιρο αφού με την εκπληκτική περσινή της πορεία, έπεισε ότι αυτή η ομάδα το ‘’Project Aris’’ όπως το έχει ονομάσει η ιστοσελίδα μας από την ημέρα που άρχισε να ‘’κτίζεται’’ ο νέος ΑΡΗΣ, δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστεί.

Αποκορύφωμα της περσινής 1ης χρονιάς αυτού του project μετά την άνοδο της από την Β’ Κατηγορία, ήταν η εξασφάλιση για πρώτη φορά στην ιστορία του ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Σήμερα λοιπόν γράφεται μια ιστορική στιγμή για την ομάδα της Λεμεσού. Σε λίγο o ΑΡΗΣ σε ‘’προσφυγική’’ έδρα στην ‘’AEK Arena’’, αφού οι Λεμεσιανες ομάδες ακόμη δεν έχουν έτοιμη την νέα τους Ευρωπαϊκών προδιαγραφών έδρα αγωνίζονται εκτός Λεμεσού, φιλοξενεί την Neftchi Baku, Azerbaijan στις 20:30

Στο Πράσινο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να κάνουν την Ευρώπη να μιλά για αυτούς αφού έχουν στόχο να κερδίσουν τους Αζέρους για να θέσουν βάσεις πρόκρισης ενόψει της δύσκολης ρεβάνς σε μια βδομάδα στο Baku.

Ο Aleksey Shpilevski έχει μελετήσει την αντίπαλο του και οι ποδοσφαιριστές του είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν την Ευρώπη να μιλά για αυτούς απόψε αφού έχουν στόχο να κερδίσουν τους Αζέρους για να γράψουν ιστορία με το καλημέρα στην Ευρώπη και να θέσουν βάσεις πρόκρισης ενόψει της δύσκολης ρεβάνς σε μια βδομάδα στο Baku.

Στο πλευρό της ομάδας του ΑΡΗ και 3000 περίπου εκδηλωτικότατοι οπαδοί τους. Σημειώνουμε ότι η Διοίκηση του ΑΡΗ διέθεσε ΔΩΡΕΑΝ λεωφορεία κατανοώντας την δυσκολία και το κόστος των μεταφορικών με την αύξηση στις τιμές των καυσίμων. Ένα μεγάλο εύγε στην Διοίκηση του ΑΡΗ.

Δείτε το ιστορικό για τον ΑΡΗ, Ευρωπαϊκό φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς:

Privacy Preference Center