Μπήκε φουριόζος στο νέο μαραθώνιο ο Πρωταθλητής και Ευρωπαίος ΑΡΗΣ με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

  • Ο Πρωταθλητής ΑΡΗΣ έδειξε με το καλημέρα του νέου Πρωταθλήματος ότι θα είναι και φέτος πρωταγωνιστής για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Με μια πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα του Aleksey Shpilevsky  πήρε τη νίκη κόντρα στην ομάδα του José Luis Oltra με 2-0 και μπήκε με το δεξί στο νέο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του ΑΡΗ ξεκίνησε καλύτερα από την ΑΕΚ και έδειξε ότι ήθελε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα.

Μπορεί να μην δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ όμως ήταν πιο απαιτητικός και γυροφερνε την εστία του Piric. Η ΑΕΚ πήγε να δημιουργήσει 1-2 ευκαιρίες όμως δεν απείλησε.

Στο 31′ λεπτό όμως ο Montnor με μια εξαιρετική ατομική ενέργεια άδειασε δύο αμυνόμενους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έπιασε ένα δυνατό συρτό σουτ στο ύψος της περιοχής και ο Piric έδειξε ότι πέφτοντας θα μπλοκάρει την μπάλα, όμως αυτή έφυγε κάτω από το σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα και το ταμπλό έγραψε 1-0 για τους γηπεδούχους.

Κάπως έτσι συνέχισε το τελευταίο τέταρτο του Α’ ημιχρόνου με τον ΑΡΗ να κρατά το υπέρ του σκορ.

Στο Β’ ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και πίεσε τον ΑΡΗ χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Ο ΑΡΗΣ σταδιακά ανέβασε στροφές και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ για να θέσει δυνατές βάσεις νίκης.

Ενώ όλα έδειχναν ότι θα είχαμε το 1-0 ως τελικό σκορ, σε μια γρήγορη αντεπίθεση οι Πρωταθλητές πέτυχαν το 2-0 με σκόρερ τον Spoljaric στο 88′ λεπτό.

Τίποτε δεν άλλαξε και στις καθυστερήσεις με τελικό αποτέλεσμα 2-0 για τους περσινός Πρωταθλητές που μπήκαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: