Νέα αποτυχία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μετά το 1-1 με την Καρμιώτισσα

Άλλη μια αγωνιστική χωρίς νίκη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ. Εξήλθε ισόπαλος 1-1 με την Καρμιώτισσα στο Αμμόχωστος με μια άψυχη εμφάνιση στο Α’ ημίχρονο, που δέχθηκε και το γκολ πέναλτι του πρώην “Γαλάζιου” Ζελαγια στο 40′ λεπτό μετά από παιδαριώδη λάθος του τερματοφύλακα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Jovanovich και ανατροπή του Doubia. Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65′ λεπτό με κεφαλια του Va από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι ”Γαλαζιοι” συνέχισαν να πιέζουν αλλά χωρίς ουσία και ακόμα και στις φάσεις που “μύριζαν” γκολ δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό για να πετύχουν το 2ο γκολ.

Μοιραία κάπως έτσι ήλθε ακόμα μια αποτυχία με το ισόπαλο 1-1, και τα σύννεφα έχουν πυκνώσει για τα καλά πάνω από το Κολοσσι.

Στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους με αποδοκιμασίες προς όλους για την εικόνα της ομάδας.

  • Στην συνέντευξη τύπου ο David Catala ανέφερε ότι πρώτος υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας είναι ο ίδιος, αλλά πρόσθεσε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός αγώνα και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει.