Νέα νίκη για τον ΑΡΗ Λεμεσού που απολαμβάνει μόνος την 2η θέση της βαθμολογίας

Την 6η του νίκη στο Πρωτάθλημα σημείωσε ο ΑΡΗΣ Λεμεσού.  Νίκησε με 2-1 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και βρίσκεται μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς 2 λιγότερους από την πρωτοπόρο ΠΑΦΟΣ F.C.  

Στο  Α’ ημίχρονο, η ομάδα του Παραλιμνίου μπήκε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, κλείνοντας τους χώρους και διεκδικώντας την κατοχή και τον έλεγχο του άξονα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 10’ λεπτό, με τον Ντιαβαρά.

Οι ‘’γηπεδούχοι’’ όμως δεν αιφνιδιάστηκαν  και  κατάφεραν πολύ γρήγορα να γυρίσουν το 0-1 σε 2-1. Το γκολ της ισοφάρισης έκανε με σουτ, ο Στρούτσκι στο 20’ λεπτό και στο 22’ λεπτό ο Μπένγκστον σημείωσε το 2-1 σκορ που τελείωσε το Α’ ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ‘’Ελαφρά Ταξιαρχία’’ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, πίεσε, έφτιαξε ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να μεγαλώσει την διαφορά. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν, κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα της Λεμεσού να πανηγυρίζει ακόμα ένα τρίποντο.

Άτυχη στιγμή για την ομάδα της Λεμεσού, ήταν ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Γιαγκό στο 74’ λεπτό, και στο ‘’Πράσινο’’ στρατόπεδο αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, για να μάθουν τη σοβαρότητα του προβλήματος.