Νέος χορηγός του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο παγκόσμιος κολοσσός στις Κρουαζιέρες Royal Caribbean

Το νέο της χορηγό παρουσίασε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη η εταιρεία ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ. Ο παγκόσμιος κολοσσός στον τομέα της κρουαζιέρας, Royal  Caribbean θα είναι ο νέος χορηγός της ομάδας, που θα πάρει θέση στο πίσω (και κάτω) μέρος της φανέλας. Η συμφωνία θα είναι για 2½ χρόνια.

Εκ μέρους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο πρόεδρος Νίκος Κιρζης μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Το brand name του Απόλλωνα έχει πάρει αξία κάτι το οποίο εξαργυρώνεται με σημαντικές συμφωνίες όπως αυτής που παρουσιάζουμε σήμερα. Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή. Σηματοδοτεί μια ιστορική χρονιά. Η Royal Caribbean δίνει μοναδικές εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Η συνεργασία θα φέρει οφέλη και στις δυο πλευρές».

Εκ μέρους της Royal Caribbean ο αντιπρόεδρος Ben Bouldin μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Θέλουμε να έχουμε μια ξεχωριστή σχέση με την Κύπρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε δυναμικά. Αποφασίσαμε να έχουμε home porting το Λιμάνι της Λεμεσού το 2023 αλλά ξεκινούμε ελλιμενισμό του ‘’Rapsody of the Seas’’ από το 2022. Θελήσαμε να επενδύσουμε στην στρατηγική Marketing μας μέσω του  ποδοσφαίρου και μετά από έρευνα μας, η καλύτερη λύση είναι ο ΑΠΟΛΛΩΝ μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και σταθερή Ευρωπαϊκή πορεία.  Ήταν μια εύκολη απόφαση. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλος της ιστορίας του Απόλλωνα. Η συμφωνία μας είναι για 2½ χρόνια με προοπτική ανανέωσης. Θα δώσουμε ειδικά κίνητρα για τους κατόχους season tickets του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Επιπρόσθετα θα διεξαχθεί διαγωνισμός με τους τυχερούς να συμμετέχουν σε ειδική κρουαζιέρα με το ‘’Rapsody of the Seas’’ που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο».