Νέο γήπεδο Λεμεσού: Κοινή ανακοίνωση ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΑΕΛ και ΑΡΗ μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Ευχαριστίες εκφράζουν με ανακοίνωση τους τα 3 ποδοσφαιρικά σωματεία της Λεμεσού μέσω της  Α.Α.Α. STADIUM LIMASSOL LTD, που διαχειρίζεται το υπό ανέγερση γήπεδο.

Δείτε την ανακοίνωση:

”Τα Σωματεία Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη Λεμεσού, επιθυμούν να εκφράσουν την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους για την παραγωγική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και για το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την ολοκλήρωση του Γηπέδου Λεμεσού.

Σε αυτό το πλαίσιο, χαιρετίζουμε το γεγονός πως, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση που λάβαμε, το Γήπεδο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τεθέντος χρονοδιαγράμματος, ήτοι την 25ην Αυγούστου 2022.

Επιπλέον, ενημερώσαμε πως με βάση το σενάριο που επέλεξαν τα Σωματεία, το οποίο έλαβε υπόψη τις συστάσεις του 2018 της UEFA, αλλά και με γνώμονα την ασφάλεια και άνεση των φιλάθλων, η τελική χωρητικότητα του Γηπέδου, χωρίς, βεβαίως, να περιορίζεται το εμβαδόν του, θα ανέλθει στις 10.300 θέσεις, κάτι που κρίνεται απολύτως ικανοποιητικό.

Καταληκτικά, για ακόμη μια φορά εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την καθοριστική του συμβολή στην ανέγερση ενός σύγχρονου γηπέδου στολίδι όχι μόνο για την πόλη της Λεμεσού αλλά και της Κύπρου ολόκληρης.”