Νέο στραπατσο για τον Απόλλωνα στο “αλφαμεγα” αφού έχασε από τη Νέα Σαλαμινα (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού «Αλφαμέγα» όπου  ο Απόλλωνας δέχθηκε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στην έδρα του. Αυτή τη φορά έχασε από  τη Νέα Σαλαμίνα με 0-2. 

Η ήττα αυτή απομακρύνει τον Απόλλωνα ακόμα περισσότερο από την εξάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα μερικές δεκάδες οπαδών του Απόλλωνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ζητούσαν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο για τη νέα ήττα, οι δε μεγαλη μάζα στις κερκίδες διαμαρτυρόταν με συνθήματα προς τον Πρόεδρο Νίκο Κίρζη.

Στα του αγωνα τώρα  ο οποίος ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και  άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες στην εστία του  Κίσσα. Από το 2′ λεπτό μέχρι και το 16′ λεπτό οι ευκαιρίες δεν μετατράπηκαν σε γκολ. Αντίθετα η Νέα Σαλαμίνα στην πρώτη της τελική ευκαιρία μετά και από λάθη στην άμυνα του Απόλλωνα, ο Durmishaj πέτυχε στο 18′ λεπτό το 0-1 παγώνοντας το ” αλφαμεγα”

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ άμεσα προσπάθησε να απειλήσει και βρήκε καταπληκτική ευκαιρία με τον Marques στο 29′ λεπτό αλλά ο Κίσσας με υπερένταση απεκρουσε.

Και φθάσαμε στο 32′ λεπτό όπου και πάλι μετά από λάθη στην άμυνα του Απόλλωνα η Νέα Σαλαμίνα στην δεύτερη της τελική ευκαιρία πέτυχε το 0-2 στο 32′ λεπτό με τον Narsingh παγώνοντας ακόμα περισσότερο το “αλφαμεγα”.

Σαφώς σοκαρισμένοι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα μέχρι το τέλος του Α’ ημιχρόνου δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Κίσσα και  το 0-2 ηταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β ημιχρόνου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε δυνατά επιζητώντας το γκολ όμως αυτό δεν ήλθε αφού από τη μία η έλλειψη καθαρού μυαλού ( ο Άγγελος Τσολάκης στη δημοσιογραφική μετα το τέλος του αγώνα το περιέγραψε ως ”απλά τελειώνουμε τις φάσεις για να τις τελειώσουμε και όχι για να σκοράρουμε” κατι που τα περιγράφει όλα γιατι η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα. Ηταν φυσικά και από την άλλη οι εκπληκτικές αποκρούσεις του Κίσσα που δεν έφεραν  το γκολ στις ευκαιρίες που τελειωναν σωστά.

Κάπως έτσι συνεχίστηκε ο αγώνας και μοιραία το τελευταίο τριπλό σφυριγμα του κ. Φωτίου βρηκε του ”Ερυθρόλευκους” να πανηγυρίζουν ένα τεράστιο διπλό.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: