Νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα στον εξ αναβολής αγώνα με τον Εθνικό

Επιστροφή στις νίκες για τη Νέα Σαλαμίνα

Επέστρεψε στις νίκες η Νέα Σαλαμίνα κι έκανε βαθμολογικό άλμα, αφού ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς όσους έχει και η 7η ΑΕΚ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου επικράτησε του Εθνικού (2-0) στο «Αμμόχωστος» σε εξ αναβολής αγώνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και άνοιξε τη ψαλίδα από την επικίνδυνη ζώνη.

Στη 10η θέση παρέμειναν οι «γαλάζιοι» της Αχνας με 8 βαθμούς, πέντε μακριά από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες τρεις θέσεις.

Η αναμέτρηση ουσιαστικά κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ με τους Ντιακιτέ (20’) και Ντουρμισάι (40’), ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον αντίπαλό τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός ανέβασε κάπως την απόδοσή του και πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως η Νέα Σαλαμίνα αμύνθηκε σωστά και κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ αυτή ήταν που βρήκε άλλα δύο γκολ με τον Ντορεγκαράι (83’, 89’ πεν.)

Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Ντιακιτέ, Ντάτκοβιτς (46’ Τσέλεα), Μπεχαράνο, Σεργίου, Λέουκο, Κουζμάνοβιτς (60’ Μιγκελίτο), Καρλίτος, Παπαγεωργίου (71’ Ντορεγκαράι), Νάρσινγκ (60’ Φερνάντεθ), Ντουρμισάι.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Παναγή, Περατικός, Λομοτέι, Νικολάου, Ιωάννου, Σπιρόφσκι (46’ Λίπσκι), Ντε Ιριόνδο (46’ Μπράντονιτς), Ντράζιτς (67’ Κ.Ηλία), Αγγελόπουλος (75’ Γκόμες), Καμπρέρα, Μ.Ηλία (87’ Πεχλιβάνης).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: