Νίκη για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΠΑΦΟΣ F.C. σε ένα αγώνα με μόνο μία τελική στο στόχο (στιγμιότυπα)

Νίκη με πολλές προεκτάσεις για τον ΑΠΟΕΛ, κυρίως στο θέμα ψυχολογίας.

Οι ‘’Γαλαζοκίτρινοι’’ επικράτησαν στο ΓΣΠ της ΠΑΦΟΣ F.C. με 1-0 στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Το γκολ σημείωσε με κεφαλιά από κοντά ο Εντουάρτο στο 81’ λεπτό.

Ήταν ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες  (5 μόλις τελικές ο ΑΠΟΕΛ η μία στο στόχο και μπήκε γκολ, 3 τελικές η ΠΑΦΟΣ F.C. καμία στο στόχο) που δεν αρμόζει στην ποιότητα των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Σα Πίντο πανηγύρισε τρίποντο μετά από ένα μήνα και κάτι, αφού η τελευταία καταγράφηκε στις 20 Αυγούστου με την ΑΕΖ. Από την άλλη, η ομάδα της Πάφου ήταν χλωμή και εντελώς ακίνδυνη και φυσιολογικά γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν.

Με αυτή τη νίκη, οι «Γαλαζοκίτρινοι» έφτασαν τους 8 βαθμούς και είναι στο -3 από την κορυφή. Από την άλλη, οι «Πάφιοι» έμειναν στους 10.

Τρεις παίκτες αποχώρησαν τραυματίες. Αρχικά, για τον ΑΠΟΕΛ βγήκε νοκ άουτ ο Κβιλιτάια ο οποίος στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έτσι δεν πήρε θέση στο αρχικό σχήμα. Για τον Καρσέδο και την Πάφο, έντονη ανησυχία προκύπτει για τον Μπρούνο που αποχώρησε στο πρώτο μέρος με φορείο, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Τέλος, ο σκόρερ των γηπεδούχων, δύο λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε, αισθάνθηκε επίσης ενοχλήσεις και κρίθηκε αναγκαίο όπως αποχωρήσει. Μπήκε στο ματς στο 69’, σκόραρε το 81’ και τρία λεπτά αργότερα αποχώρησε.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: