Νίκη γοήτρου για την ΑΕΛ επί του ΑΠΌΛΛΩΝΑ

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού ”αλφαμέγα” όπου η ΑΕΛ πέτυχε νίκη γοήτρου στο «αιώνιο» ντέρμπι της Λεμεσού με 2-1 τον Απόλλωνα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έδειχνε σταδιακά να είναι λίγο πιο απαιτητικός στον αγώνα και κυκλοφορούσε την μπάλα καλύτερα όμως δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία.

Από την άλλη η ΑΕΛ προσπαθούσε να βγει μπροστά και προσπαθούσε να γίνει επικίνδυνη και βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως η προβολη του Μακρή στο 31′ λεπτό η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Στο 37′ λεπτό με ασίστ του Peretz ο Sagal με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1 το οποίο ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου η ΑΕΛ μπήκε με πιο πολύ διάθεση από τον Απόλλωνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61′ με κεφαλιά του Μακρή.

Η ΑΕΛ μετά την ισοφάριση δέχθηκε πίεση από τον Απόλλωνα ο οποίος έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ.

Όμως σε μία αντεπίθεση της η ΑΕΛ ήταν αυτή που καταφερε να πετύχει 2ο γκολ το οποίο ήλθε με συρτό σουτ του Ανδρέου στο 77′ λεπτό.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας αντεδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90’+3′  όμως το γκολ του Krmencik μετά από έλεγχο του VAR ακυρωθηκε αφού αποφάνθηκε ότι ο ώμoς του σκόρερ  ήταν ελάχιστα εκατοστά ως offside.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα της ΑΕΛ νικήτρια με 2-1.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα