Νίκη ελπίδας για τη Δόξα Κατωκοπιάς επί της ΑΕΖ (στιγμιότυπα)

Σπουδαία νίκη για την Δόξα, η οποία επικράτησε με 2-1 της ΑΕΖ και δικαιούται να ελπίζει. Στο -6 από την Καρμιώτισσα, ενώ η ΑΕΖ μένει στο -10 και την τελευταία θέση.

Στο 2ο λεπτό ο Σλόγκαρ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΖ με τον Ναμπί να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 9ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 22ο λεπτό η Δόξα είχε δοκάρι με τον Χάρη Κυριάκου από πολύ κοντινή απόσταση, ενώ 10 λεπτά μετά ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε εξαιρετική απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Ναμπί.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο τερματοφύλακας της ΑΕΖ είχε νέα σπουδαία απόκρουση σε προσπάθεια του Τρούγιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ. Μάλιστα πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μιλοσάβλιεβιτς απέκρουσε και μια εκτέλεση φάουλ του Βελκόφσκι.

Στο 51’ ο Πούριτς σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 78’ ο Μιλοσάβλιεβιτς απέκρουσε μια κεφαλιά του Τραϊτσέφσκι. Στο 86’ ο Χάνι από εξαιρετική θέση και ενώ είχε χρόνο να σουτάρει όπως ήθελε, έκανε ένα κακό σουτ. Στο 88’ έγινε λάθος στην άμυνα της ΑΕΖ με τον Τρούγιτς να μπαίνει στην φάση και να κάνει το 2-1!

ΔΟΞΑ (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Προβυδάκης, Πούριτς, Αντωνιάδης, Ε. Κυριάκου, Αλσέους (80’ Φοφανά), Χ. Κυριάκου (74’ Τραϊτσέφσκι), Ναμπί (80’ Χάνι), Βελκόφσκι, Ασαντέ (65’ Σαντίκ), Τρούγιτς.

ΑΕΖ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Μιλοσάβλεβιτς, Σάμπο, Ε. Αντωνίου, Ρέινολτς (91’ Ματόνγκο), Παστελλής (91’ Χριστοφή), Ρότσα-Σάντος (69’ Κλε), Σαρφό, Ρουίθ, Σλόγκαρ (78’ Σιφναίος), Χατζηβασίλης (69’ Χρίστου), Ντιγκινί.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: