Νίκη κορυφής για τον Απόλλωνα με τεσσάρα επί της Δόξας Κατωκοπιάς (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού «αλφαμέγα» όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πέτυχε το τρίποντο αφού νίκησε την Δόξα Κατωξοπιάς με 4-0. Είναι 4η φετινή νίκη για τους “Γαλάζιους”, η 3η συνεχόμενη και μάλιστα με μηδέν παθητικό.

Με τη νίκη αυτή ο Απόλλωνας σκαρφάλλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας με 15β. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και  άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες στην εστία του Shishkovski από το 1ο λεπτό, και αφού δεν έγιναν γκολ οι πρώτες 3 ευκαιριες μέσα σε 5 λεπτά κατάφερε να προηγηθεί  με 1-0 με γκολ του  Ekpolo στο  6′ λεπτό με υπόδειξη του VAR αφού το σουτ του αποκρούστηκε μέσα από τη γραμμή και δεν έγινε αντιληπτό από διαιτητή και βοηθό.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συνέχισε να ελέγχει τον τον αγώνα και δεν επέτρεψε στην εστία του Leeuwenburgh να κινδυνεύσει, αντιθέτως δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά ο Shishkovski ήταν σε εκπληκτική κατάσταση και κρατούσε το σκορ στο 1-0.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β ημιχρόνου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και δεν επέτρεπε στους επιθετικούς της Δοξας να απειλήσουν την εστία του Leeuwenburgh.

Ταυτόχρονα οι “Γαλάζιοι” επιζητούσαν το δεύτερο γκολ που θα σκότωνε τον αγώνα και το πέτυχαν στο 72′ λεπτό με σουτ του Marques από το ύψος του πέναλτι και το “αλφαμεγα” πήρε φωτιά από τους πανηγυρισμούς των χιλιάδων “Φυγάδων”.

Οι ποδοσφαιριστές του Milojevic δεν σταμάτησαν τον ξέφρενο ρυθμό τους και ζητούσαν τρίτο γκολ. Το γκολ ήλθε και πάλι από τον Marques στο 81′ λεπτό με πλασέ από κοντα αφού κέρδισε το rebound σε απόκρουση του Shishkovski.

Ο Marques είχε ορέξεις απόψε και πέτυχε το 4-0 στο 88′ αφού πλασαρε τον Shishkovski σε τετ-α-τετ πετυχαίνοντας και το δικό του προσωπικό χατ τρικ μέσα σε 16′ λεπτα.

Το 4-0 ήταν  και το τελικό αποτέλεσμα που φέρνει το συγκρότημα του Vladan Molojevic να απολαμβάνει την ”μοναξιά” της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: