Νίκη κορυφής για τον Αρη επί του Οθέλλου στο ”Αμμόχωστος” (στιγμιότυπα)

Τρίποντο που τον ανεβάζει στην κορυφή για τον Aρη. Η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε του Οθέλλου με 0-1 και ανέβηκε στους 20 βαθμούς, όσους έχει και το ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη ο Οθέλλος έμεινε στους 3 βαθμούς.

Στο 32ο λεπτό ο Καζού άνοιξε το σκορ για τον Aρη με το γκολ αυτό να είναι στο τέλος και το μοναδικό της αναμέτρησης.

Στο 11ο λεπτό ο Μοντνόρ από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ με τον Ταουντούλ να κάνει τεράστια απόκρουση, αφού είχε και αρκετά σώματα μπροστά του που εμπόδιζαν το οπτικό του πεδίο. Ο Aρης είχε διπλή φάση στο 18ο λεπτό με τους Μαγιαμπέλα και Μπαμπίκα να μην μπορούν να νικήσουν τον Ταουντούλ που και στις δυο περιπτώσεις απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 25ο λεπτό ο Μαμαντού πάτησε τον Μαγιαμπέλα, με το VAR να καλεί τον Θεουλή να πάει για επανεξέταση θεωρώντας ότι υπήρχε προφανές λάθος του διαιτητή.  Ο Θεουλλή όμως δεν δίνει το πέναλτι παρόλου που ο αμυντικός του Οθέλλου αφού πρώτα έδιωξε την μπάλα μετά ακολούθησε το πάτημα.

Στο 32ο λεπτό ο Καζού άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ μετά από λάθος του Ράμος που δεν κατάφερε να βρει την μπάλα μετά από γύρισμα του Στεπίνσκι.

2 λεπτά μετά ο Σούτο θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά από καλή θέση δεν βρήκε καλά την μπάλα και σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 41ο λεπτό ο Ποπέσκου έπιασε το σουτ, αλλά κέρδισε μόνο ένα κόρνερ.

Στο 46ο λεπτό ο Στεπίνσκι έκανε ένα συρτό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 53ο λεπτό ο Μοντντόρ από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 66ο λεπτό, ο Μαγιαμπέλα έφερε την μπάλα στο αριστερό του πόδι, έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ήταν άστοχο.

Ο Aρης στο 74ο λεπτό έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία. Ο Σάβο υποδέχτηκε στην περιοχή την μπάλα μετά από λανθασμένο γύρισμα παίκτη του Οθέλλου και ενώ είχε τον χώρο και τον χρόνο έκανε ένα άστοχο πλασέ. Στο 84΄ο Σπόλιαριτς από πλάγια θέση έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Ταουντούλ να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 90’ έγινε η σέντρα στην περιοχή, ο Καζού ήρθε από πίσω αλλά ήταν άστοχος.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Ανάνγκ, Κυριάκου, Γιάνσεν, Γιάσο, Εντιαγέ (68’ Οζέλου), Ποπέσκου (68’ Μπραμπίλια), Ράμος, Χατζηπασχάλης (38’ Σταμούλης), Ουεσλάτι, Σούτο.

ΑΡΗΣ: Βανά, Γιαγκό, Μπρόρσον, Μουσούντα, Καζού, Μπαμπίκα (46’ Σουμάνσκι), Νίκολιτς, Στρούσκι (69’ Σανέ), Μοντνόρ, Μαγιαμπέλα (69’ Ζόκε), Στεπίνσκι (59’ Σάβο).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: