Νίκη με 2-0 τεραστίων διαστάσεων ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στο ντέρμπι με την ΟΜΟΝΟΙΑ

Τεράστια νίκη πολλών διαστάσεων πέτυχε απόψε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σίγουρα η νίκη δεν έφερε μόνο τους 3 βαθμούς, αλλά προήλθε με αντίδραση σε ένα κομβικό σημείο μετά από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕΚ που ήταν η 3η αγωνιστική με απώλειες και τέλος προήλθε κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο που ήλθε στο Τσίρειο επιδιώκοντας απαραίτητα το τρίποντο για να μείνει σε τροχιά τίτλου.

Όλα αυτά λοιπόν δίνουν τεράστιες διαστάσεις στη νίκη των Γαλάζιων του Alexander Zorniger, μια νίκη που τους έφερε στο -1 από την κορυφή, ισόβαθμος με την ΑΕΚ. Πέραν αυτού άνοιξε την ψαλίδα στους 8β από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα γκολ του αγώνα:

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ προηγήθηκε με 1-0 με αυτογκόλ του Tomas Hubocan στο 26’ λεπτό μετά από μία προσωπική ενέργεια του Bagali Dabo οποίος μπήκε αποφασιστικά στην περιοχή και η σέντρα πολύ κοντά στην εστία του Fabiano ήταν φαρμάκι που ανάγκασε τον Hubocan υπό πίεση προ του αμαρκάριστου Rangelo  Janga, να προσπαθήσει να αποκρούσει στέλλοντας την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Το 2-0 επετεύχθητε στο 63’ λεπτό και πάλι με την επιμονή άλλου Γαλάζιου του Rangelo  Janga, αφού κυνήγησε την φάση σε λάθος γύρισμα του Jan Lecjaks στον Fabiano, αυτός τον πίεσε με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα και το γκολ ήταν πλέον εύκολη υπόθεση προ κενού τέρματος.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν μπροστά στους οπαδούς τους που βροντοφώναξαν ‘’ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ’’  ζεσταίνοντας την ψυχρή ατμόσφαιρα λόγω καιρού ατμόσφαιρα.

Δείτε το video όπως το καταγράψαμε: