Ντέρμπι κορυφής υψηλών εντάσεων ΑΡΗΣ – ΑΠΟΕΛ όπου οι 2 μονομάχοι θέλουν διακαώς τη νίκη.

  • Σε λίγο θα έχουμε ένα super ντέρμπι κορυφής ΑΡΗΣ – ΑΠΟΕΛ με όλα τα χαρακτηριστικά ως τέτοιου. Κανένας δεν μπορεί να υποδείξει κάποια ομάδα ως το φαβορί για τη νίκη. Μια νίκη που θα την επιδιώξουν με ιδιαίτερο πάθος οι ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων, αφού μετά τη χθεσινή ήττα του Πρωτοπόρου ΑΠΟΛΛΩΝΑ από την ΠΑΦΟΣ F.C. ο νικητής του σημερινού αγώνα πλησιάζει την κορυφή σε απόσταση αναπνοής.

Με νίκη η ομάδα του Shpilevski θα ανέβει μόνη στη 2η θέση στους 48β., στο  -3 από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και θα αφήσει τον ΑΠΟΕΛ στη 3η θέση με 47β και θα αποκτήσει επιπρόσθετα και μικρό πλεονέκτημα για τη 2η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Από την άλλη η ομάδα του  Σωφρόνη Αυγουστή  με την συμπαράσταση των ένθερμων οπαδών του που έκαναν το Τσίρειο έδρα, θέλει διακαώς το τρίποντο για να ανέβει στου 50β. και να πλησιάσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο -1β. κάτι που πριν ένα μήνα θα φαινόταν ως ακατόρθωτο. Με ενδεχόμενη νίκη θα αποκτήσει επιπρόσθετα και σοβαρό πλεονέκτημα για τη 2η θέση που οδηγεί στο Champions League αφού θα ανοίξει την ψαλίδα από την 3η θέση στο +3 ή +4 αναλόγως και του αυριανού αποτελέσματος ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Αναμένουμε λοιπόν ένα συναρπαστικό αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο μονομάχων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Shpilevski και Αυγουστή.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: