Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστη μετα την ήττα από την Ανόρθωση

«Ήταν ένα ντέρμπι, θέλαμε πάρα πολύ την νίκη, το δείξαμε εξ αρχής, καταφέραμε να προηγηθούμε, μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο, και χωρίς λόγο δεχτήκαμε την ισοφάριση και η Ανόρθωση ξαναμπήκε στο παιχνίδι.
Στο β΄ ημίχρονο το παιχνίδι πήγε παραπάνω στη δύναμη, ο αντίπαλος μάς δημιούργησε κάποια θέματα με εκτελέσεις φάουλ, φάγαμε άλλο ένα γκολ με τον ίδιο τρόπο, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν τα καταφέραμε και χάσαμε άδικα, το λιγότερο που μας άξιζε ήταν η ισοπαλία.
Ευχαριστώ τον κόσμο για την βοήθεια και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Στα μεγάλα παιχνίδια τα λάθη πληρώνονται και εμείς τα πληρώσαμε δύο φορές. Πρέπει να δουλέψουμε, δείξαμε ότι μπορούμε και ότι έχουμε ποιότητα, αλλά πρέπει να πάρουμε και αποτέλεσμα, για να ανεβούμε τον Γολγοθά στον βαθμολογικό πίνακα. Στην διακοπή θα δουλέψουμε πάρα πολύ, πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί για να παίρνουμε τις νίκες.
Σε όσα παιχνίδια είμαι προπονητής είδα απίστευτη συμπεριφορά από τον κόσμο, είναι δίπλα στην ομάδα, μολονότι εδώ και δύο χρόνια αυτή η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Θέλουμε να χειροκροτούν στις επιτυχίες. Στο β’ μέρος έπρεπε να ήμαστε πιο δυνατοί στις μονομαχίες και να μη μας επηρεάσει»