Οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν τους Πειραιώτες στις καθυστερήσεις και όλα είναι ρευστά στον επαναληπτικό του Φαλήρου

Την ευκαιρία να φύγει νικητής από το Ισραήλ απώλεσε ο Ολυμπιακός αν και δεν ήταν καλύτερος της Μακάμπι Χάιφα καθώς μέχρι και τo 92’ λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ κόντρα Ισραηλινούς με 0-1 γκολ που σημείωσε ο Zinckernagel Philip στο 7’ λεπτό.

Στο 90’+2’ όμως ο Haziza Dolev με ένα καταπληκτικό σε έμπνευση γκολ σημείωσε το 1-1 και το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Μάλιστα οι Ισραηλινοί έχασαν καταπληκτική ευκαιρία να φέρουν ‘’τούμπα’’ τον αγώνα αφού στο 90’+ 4’ο Σερίμ εξαπέλυσε μία «βολίδα», αλλά ο Βατσλίκ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Έτσι τα πάντα παραμένουν «ρευστά» ενόψει της ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», αφού δεν είναι σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και η ομάδα που θα προκριθεί θα πρεπει να κερδίσει στις 27 Ιουλίου στο Φάληρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα αντιμετωπίσει στις 2 ή 3 Αυγούστου εκτός έδρας μία από τις 2 ομάδες. Η γενική εικόνα που άφησε η ομάδα της Μακάμπι Χάιφα είναι πολύ καλή και δεν αποκλείεται να βάλει ζόρια στους Ερυθρόλευκους και αντί για το Λιμάνι του Πειραιά οι Πρωταθλητές Κύπρου να κατευθυνθούν στο Λιμάνι της Χάιφα.