ΟΜΟΝΟΙΑ: Πετάει για Βέλγιο με στόχο να θέσει βάσεις πρόκρισης

Ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του πρώτου εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης (18/8, 21:30) με τη Gent Βελγίου, στα play-off του Europa League.

Οι ‘’Πράσινοι’’ θα αναχωρήσουν για Βέλγιο με ναυλωμένη πτήση σήμερα στις 13:00. Ο στόχος να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να θέσει βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ (25/8, 20:00).

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε στον αγώνα τουSuper Cup  να μην βρίσκονται ακόμη στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, όμως ταξιδεύουν στο Βέλγιο  για να δώσουν την ‘’μάχη’’ τους  για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό.  Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη εξασφαλισμένους τους ομίλους του Conference League κάτι που αποφορτίζει τους ποδοσφαιριστές από το αγχος για να αγωνιστούν ελεύθερα για την προσπάθεια εισόδου σε όμιλο του Europa League.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κούσουλος και Ζαχαρίου, ενώ εκτός πλάνων είναι ο  Λοΐζου αφού έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Με την άφιξη στο Βέλγιο το «τριφύλλι» θα προπονηθεί το βράδυ στο «Ghelamco Arena», εκεί όπου θα γίνει και η αναμέτρηση, ενώ πιο πριν θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη ο Neil Lennon.