ΟΜΟΝΟΙΑ: Σοβαρή και πειθαρχημένη με δεύτερη νίκη επί της Gent , πανηγυρικά στους ομίλους του Europa League

Η Ομόνοια θα συμμετάσχει στους ομίλους του Europa League για δεύτερη φορά στην ιστορία της!

Οι ‘’Πράσινοι’’ νίκησαν για δεύτερη φορά τους βέλγους αυτή τη φορά στο ΓΣΠ με 2-0 και με συνολικό σκορ 4-0 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.   Τα γκολ για τους Κυπελλούχους σημείωσαν οι Κακουλλής (18’ λεπτό) και Χαραλάμπους (36 ’ λεπτό).

Η Ομόνοια μπήκε σοβαρή και ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε τους φιλοξενούμενους για να μην κερδίσουν μέτρα αφού χρειάζονταν ένα γρήγορο γκολ για να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης, και τα κατάφεραν αφού όχι μόνο δεν επέτρεψαν στους Βέλγους να σκοράρουν και να ελπίζουν, αλλά σκόραραν γρήγορα και τους έκοψαν τον ‘’βήχα’’ ενωρίς.  Μέχρι και τη στιγμή του πρώτου γκολ, οι ‘’Πράσινοι’’ δεν είχαν απειληθεί . Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, δημιούργησαν κάποιους κίνδυνους, όμως ο Fabiano όποτε χρειάστηκε ήταν αποτελεσματικός. Το δεύτερο γκολ ήλθε και αυτό σχετικά γρήγορα και πλέον όλα απλοποιήθηκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βέλγοι μπήκαν ψάχνοντας το γκολ όμως ήταν φλύαροι, έτσι η Ομόνοια διαχειρίστηκε με άνεση το προβάδισμα της μέχρι το τέλος.

Η πρόκριση έφερε ένα ντελίριο ενθουσιασμού στους χιλιάδες των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑ και οι ιαχές και τα χειροκροτήματα κράτησαν αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

Σήμερα οι Κυπελλούχοι θα μάθουν  τους αντίπαλους τους στους ομίλους στις 14:00 ώρα Κύπρου. Οι Πράσινοι θα είναι στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.