Ο αήττητος ΑΠΟΛΛΩΝ υποδέχεται την Πάφος F.C. σε ένα ντέρμπι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού «αλφαμέγα» όπου σε λίγο θα έχουμε ένα αγώνα εξαιρετικού ενδιαφέροντος. Ο αήττητος ΑΠΟΛΛΩΝ που προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων νικών φιλοξενεί την ΠΑΦΟΣ F.C.  που προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας (ισοπαλία με ΑΕΚ και ήττα από την Ομόνοια).

Είναι ένας αγώνας που ενδεχομένως καθορίσει πολλά ειδικά για την ομάδα της Πάφου που ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και σήμερα βρίσκεται στην 7η θέση με μόλις 14 βαθμούς.  Για τον Απόλλωνα είναι ένα δυνατό τεστ το πρώτο από μία σειρά τεσσάρων ντέρμπι και θέλει το τρίποντο στο σπίτι του για να συνεχίσει με ανεβασμένη ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Οι «Γαλάζιοι» έχουν αποκτήσει μια εξαιρετική αγωνιστική νοοτροπία με τον Vladan Milojevic στον πάγκο της ομάδας και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και αποφασιστικότητα για να πάρουν μόνο το τρίποντο, που θα τους φέρει και πάλι μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την προσπάθεια των «Γαλάζιων» στηρίζουν 8500+ (sold out) ένθερμοι «Φυγάδες» που έστησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Από την άλλη η ΠΑΦΟΣ F.C. μετά από τα δύο άσχημα αποτελέσματα στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ έρχεται στη Λεμεσό γνωρίζοντας ότι το εμπόδιο του Απόλλωνα είναι ψηλό, όμως έχει την ποιότητα για να προσπαθήσει να φύγει με το διπλό.

Σε τέτοιους αγώνες ντέρμπι οι τακτικές και τα ονόματα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα και κυρίαρχο ρόλο παίζουν το καθαρό μυαλό, το πάθος αλλά και η θέληση που θα ‘’βγάλουν’’ οι μονομάχοι εντός του αγωνιστικού χώρου.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων  εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και τις κινήσεις τακτικής των δύο προπονητών Vladan Molojevic και Juan Carlos Carcedo .

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-αδες και τους αναπληρωματικούς: