Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που ‘’ξέχασε’’ να μπει στον αγωνιστικό χώρο, έχασε με 0-2 από την ΠΑΦΟΣ F.C.

Ένας κάκιστος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που δεν έμοιαζε καθόλου με την φετινή ομάδα που αν μη τι άλλο ακόμα και στις μέτριες εμφανίσεις του δεν ήταν τόσο κακός και προ πάντων δεν έχανε.

Με την ήττα αυτή δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν και πάλι τα φαντάσματα του παρελθόντος να ξυπνούν παρόλο που πολλές φορές ο Zorniger ζήτησε να ξεχάσουν το παρελθόν και να επικεντρωθούν στο παρόν.

Η ομάδα της Λεμεσού είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη -στην επιστροφή των οργανωμένων μετά από καιρό- και να πάρει μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στα πόδια του αλλά έχασε το ένα μαξιλαράκι απώλειας βαθμών σε αγώνα που δεν το περίμενε.

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για την ομάδα του Milanic που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα, ενώ με αυτό το τρίποντο ελπίζουν ακόμη για ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Jairo στο 62’ και Al Ghaddioui στο 90+1’

Με αυτή την ήττα ο Απόλλωνας παρέμεινε στην κορυφή με 51 βαθμούς και την επόμενη (7η) αγωνιστική φιλοξενείται το Σάββατο (30/4, 19:00) από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Από την άλλη, η Πάφος έμεινε στην 6η θέση με 42 βαθμούς πλέον και μετά τη διακοπή του Πάσχα, υποδέχεται την Παρασκευή (29/4, 19:00) τον Άρη στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Δείτε τις φάσεις στο video: