Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αχνας και θέλει νίκη στο ”αλφαμέγα” μετά από 4 μήνες

Καλησπέρα από το στάδιο ‘’Αλφαμέγα’’ όπου σε λίγο θα έχουμε τον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – Εθνικός Άχνας στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Θα έλεγε κανείς ότι ο σημερινός αγώνας έχει περισσότερη σημασία για την προσφυγική ομάδα, στην προσπάθεια της να προσθέσει βαθμούς εν όψει play out. Για την ομάδα της Λεμεσού που προέρχεται από οδυνηρή ήττα με 2-0 από την Ανόρθωση στο ‘’Αντώνης Παπαδόπουλος’’, ένα αποτέλεσμα το οποίο την έριξε στο Β’ γκρουπ, το μόνο κίνητρο που υπάρχει είναι το γόητρο για να πετύχει επιτέλους νίκη εντός έδρας μετά από 4 και πλέον μήνες. Θυμίζουμε ότι η τελευταία νίκη του Απόλλωνα στο ‘’Αλφαμέγα’’ ήταν την 7η αγωνιστική όταν νίκησε με 4-0 τη Δόξας Κατωκοπιάς. Η ομάδα του Pablo Machin θέλει να παραμείνει σε αγωνιστική εγρήγορση εν όψει αγώνα της χρονιάς την ερχόμενη Τετάρτη για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ. Αναμένουμε να δούμε πως θα παρατάξει την ομάδα του ο Ισπανός, αν δηλαδή θα ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές ή αν θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής για να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση.

Από την άλλη η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά βρίσκεται 9 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως θέλει να προσθέσει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται ως προίκα για να ξεμπερδεύει όσο το δυνατό ενωρίτερα βαθμολογικά στα της διαβάθμισης. Ο Εθνικός Άχνας που έδειξε ότι διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, είναι ικανός να φύγει με βαθμολογικό κέρδος. Θυμίζουμε ότι στην περασμένη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Ομόνοια στο Δασάκι ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά και την προπερασμένη αγωνιστική έχασες στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά από την Πάφος F.C. με 4-3 μέσα στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ένα ενδιαφέρον αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ως επίσης τις κινήσεις τακτικής των Pablo Machin και Μαρίνου Σατσιά.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: