Ο ”από μηχανής” Diguiny στο 87′ έδωσε τη νίκη στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 2-1 κόντρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

‘’Στην Γερμανία έχουμε ένα ρητό. Όταν είσαι συνέχεια τυχερός, σημαίνει ότι έχεις ποιότητα’’  ανέφερε μεταξύ άλλων στη Δημοσιογραφική μετά τον αγώνα ο Alexander Zorniger.

Με αυτή τη δήλωση ο Γερμανός δίνει έμφαση στην ποιότητα της ομάδας να κυνηγά την νίκη με πάθος μέχρι και το τελευταίο λεπτό, δείχνοντας ότι οι 3 συνεχόμενες νίκες γύρω στο 85’ – 87’ λεπτό του αγώνα οφείλονται στην ποιότητα και τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν ξεκίνησε καλά όμως έλεγχε τον αγώνα και ευτύχισε να προηγηθεί 1-0 με το παρθενικό γκολ του Noyok στο 43’ λεπτό με μακρινό σουτ και αφού γκέλαρε στο έδαφος ξεγέλασε τον Stefan Cupic και γλίστρησε από τα χέρια του καταλήγοντας στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπήκε δυνατά, έχασε ευκαιρίες αλλά ισοφάρισε σε 1-1 στο 58’ λεπτό αφού μετά από μια άτυχη στιγμή του Μαυρία προσπαθώντας να γυρίσει στον Jovanovich τροφοδότησε τον Fabrice Kah που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον κηπερ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο τετ-α-τετ.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ προσπαθούσε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα χωρίς να δημιουργεί την κλασσική ευκαιρία μέχρι το 87’ λεπτό όπου ο ‘’από μηχανής’’  Nicolas Diguiny που πέρασε ως αλλαγή στο 70’ λεπτό μετά από σωστή τοποθέτηση και μια πάσα ‘’πάρε-βαλε’’ από τον Πίττα σημείωσε από κοντά το 2-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών των οπαδών των ‘’Γαλάζιων’’

Με τη νίκη αυτή ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα είναι σίγουρα και αυτή την αγωνιστική στην κορυφή αφού έφτασε στους 38 στο +4 από τον 2ο ΑΡΗ που αγωνίζεται αύριο σε τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Δείτε το video από στιγμιότυπα του αγώνα όπως τα ανέβασε η Cytavision: