Ο Ευρωπαίος ΑΡΗΣ ”φιλοδώρησε” την ΑΕΖ με πενταρα και φιγουράρει μόνος στην κορυφή (στιγμιότυπα)

Ασταμάτητος ο AΡΗΣ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Η ελαφρά ταξιαρχία λίγες ημέρες μετά την εντυπωσιακή πρόκριση σε βάρος της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 6-2, πήγε για… εκδρομή στο «Αμμόχωστος», κέρδισε την ΑΕΖ με 0-5 και πέτυχε το 3 στα 3.

Σοβαρό και ουσιαστικό το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφκι που καθάρισε την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Με την επιτυχία του αυτή ο Άρης έχει το απόλυτο με τρία στα τρία. Χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι.

Τα γκολ του Aρη στο πρώτο μέρος πέτυχαν οι Μπαμπίκα (21’), Στεπίνσκι (30’), Σπόλιαριτς (41’). Στην επανάληψη δίκτυα είδαν οι Σουμάνσκι (75’) και Μοντόρ (89’).

ΑΕΖ: Μπέκερ, Κ. Αντωνίου (7’ Χ. Αντωνίου), Ε. Αντωνίου, Σλόγκαρ, Κάστρο (46’ Χριστοφή), Ρέινολτς, Μιχαηλίδης (78’ Ελ Χαμαρτί), Σιφνέος, Χρίστου, Κκωστής (78’ Φράγκος), Ιωσηφίδης (72’ Γκοτγουίν.)

ΑΡΗΣ: Bανά, Καζού, Γιαντάλ, Μπέγκστον (46’ Μοντνόρ), Μπράουν, Σπόλιαριτς (75’ Γκομίς), Στεπίνσκι (46’ Σουμάνσκι), Σανέ, Στρούσκι (62’ Τζόκε), Ουρόσεβιτς, Μπαμπίκα (62’ Δημητρίου).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα