Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν Sardar Azmoun ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στο Ιράν τις τελευταίες μέρες

Ο Sardar Azmoun με ένα story στο Instagram ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στο Ιράν τις τελευταίες μέρες, εκφράζοντας την απέχθειά του για τους δολοφόνους. Παράλληλα τόνισε ότι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας δεν αφήνουν τους παίκτες να μιλήσουν για τα γεγονότα, ενώ δεν πρόκειται να διαγράψει την ανάρτησή του, ακόμα και αν αποβληθεί από την Εθνική.

Ο Sardar Azmoun με ένα story στο Instagram κατήγγειλε ότι οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Ιράν απαγόρεψαν στους ποδοσφαιριστές να σχολιάζουν όσα συμβαίνουν στη χώρα αναφορικά με τον θάνατο Μαχσά Αμινί, μέχρι τη λήξη του διαλείμματος του Σεπτεμβρίου, ενώ ξέσπασε κατά των δραστών που δολοφονούν εύκολα ανθρώπους.

Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν ανέφερε ότι το ποστ του δεν πρόκειται να διαγραφεί, ακόμα και αν αποβληθεί από την Εθνική ενόψει και του Μουντιάλ στο Κατάρ. Η Daily Mail ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι οι Εχσάν Χατζισαφί και Αριλέζα Τζάχανμπακς έκαναν αντίστοιχες δημοσιεύσεις, οι οποίες κατέβηκαν.

Λόγω των κανόνων της Εθνικής Ομάδας, δεν μας επιτρέπουν να πούμε τίποτα μέχρι την ολοκλήρωση του τρέχοντος προπονητικού μας καμπ, αλλά δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ τη σιωπή.

Αν θέλουν να με κόψουν από την ομάδα είναι απλά μια θυσία για μια τρίχα σε μια Ιρανή γυναίκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί αυτή η ανάρτηση. Ντροπή σε όλους πόσο εύκολα δολοφονείτε ανθρώπους. Ζήτω οι Ιρανές γυναίκες“.

Το story του Sardar Azmoun:

Το στόρτι του Σαρντάρ Αζμούν