Ο Παναθηναϊκός σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ θέλει τη νίκη κόντρα στη Villarreal

Καλησπέρα από το ΟΑΚΑ στην Αθήνα. Βρισκόμαστε εδώ για την πρώτη Ευρωπαϊκή “μάχη” του Παναθηναϊκού κόντρα στη Villarreal για την πρώτη αγωνιστική των Ομίλων του Europa League. Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά λόγια για την ποδοσφαιρική αξία των Ισπανικών ομάδων, πόσο μάλλον για την κάτοχο του Europa League το 2021 και την ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά του Champions League το 2022.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Ευρωπαϊκό Όμιλο μετά από 7 χρόνια και μπροστά στο κατάμεστο από 60000+ ένθερμους οπαδούς του θέλει να κάνει το πρώτο βήμα στη φάση των Ομίλων με νίκη κόντρα στους Ισπανούς για αρχίσουν να γεμίζουν το “καλάθι” των βαθμών με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Στρατηγός Ivan Jovanovic ξέρει πολύ καλά πως να προσεγγίζει τα Ευρωπαϊκά παιγνίδια γι’αυτό άλλωστε βρίσκεται σήμερα εδώ ο Παναθηναϊκός. Το έχει αποδείξει και στο παρελθόν με την αξέχαστη πορεία ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ όπου τον οδήγησε στους 8 του Champions League το 2012.

Οι ποδοσφαιριστές των “Πράσινων” είναι διψασμένοι και αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή και αγωνιστικό θράσος απέναντι στους Ισπανούς για να πετύχουν ένα τεράστιο τρίποντο μπροστά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη η ομάδα της Villarreal που μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη κατάστασή τους (έχοντας αλλάξει προπονητή προ δύο εβδομάδων), αλλά δεν παύουν να έχουν μεγάλη εμπειρία και «φανέλα» τα τελευταία χρόνια στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο νέος προπονητής των “κίτρινων υποβρυχίων” Jose Rojo Martin γνωστός ως “Pacheta” παρόλο που δεν έχει εμπειρία σε μεγάλους συλλόγους στην Ισπανία έχοντας προπονήσει ομάδες Β’ κατηγορίας και μόνο την Valladolid στην Primiera Division, έχει τις δικές του φιλοδοξίες και θέλει να αποδείξει ότι ορθά επιλεγηκε από τη διοίκηση της Villarreal και έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν το πάθος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αλλά και την θερμή ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του “Τριφυλλιού”, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ένα συναρπαστικό αγώνα και ποδοσφαιρικες “μάχες” εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των δύο προπονητών Ivan Jovanovic και “Pacheta”

Δείτε το φύλλο αγώνος με τις 11αδες και τους αναπληρωματικούς: