Ο Πρωταθλητής ΑΡΗΣ κέρδισε τη ΔΟΞΑ δύσκολα και ετοιμάζεται για τη μάχη της Πέμπτης

Ο Πρωταθλητής ΑΡΗΣ έκανε το 2×3 αφού κέρδισε δύσκολα τη Δόξα Κατωκοπιάς με 2-1.

Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Aleksey Shpilevsky  ως τελική πρόβα για την μάχη της Πέμπτης κόντρα στην Slovan Bratislava., όμως οι ”Πράσινοι” παρόλο που εφτιαχναν συνεχώς ευκαιρίες δεν καθαρισαν τον αγώνα και τελικά η νίκη ήρθε στο τέλος.

Η ομάδα του ΑΡΗ ξεκίνησε με επιθετικές διαθέσεις και έδειξε ότι ήθελε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Μάλιστα στην προσπάθεια του να ανακόψει τον Sane στο 2′ λεπτό ο Trujic έκανε σκληρό μαρκάρισμα και ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα, όμως με παρέμβαση του VAR η κάρτα άλλαξε και έγινε κόκκινη.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα ο ΑΡΗΣ  δημιουργούσε συνεχώς προϋποθέσεις για γκολ. Όμως είτε από αστοχία είτε από τις αποκρούσεις του Shishkovski το γκολ δεν ερχόταν με το 0-0 να είναι το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Aleksey Shpilevsky έβαλε στον αγώνα τους Shumanski και Mayabela στην θέση των Shavy και Montnor και έγινε ακόμα πιο επιθετικός.

Στο 58′ λεπτό η ολοκληρωτική υπεροχή καρποφορισε αφού μετά από συρτό σουτ εκτός περιοχής του Shumanski η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Shishkovski γράφοντας το 1-0.

Κι ενώ ο ΑΡΗΣ συνέχισε να υπερέχει αναπάντεχα η Δόξα ισοφάρισε στο 65′ λεπτό σε 1-1 αφού σε μια σέντρα του Αντωνιάδη η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά αποκρούστηκε από τον Vana κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια κτυπησε στον Brosson και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο ΑΡΗΣ αιφνιδιάστηκε από την εξέλιξη και προσπαθούσε εκ νέου να πάρει το προβάδισμα. Όμως δεν έφτανε που δέχθηκε την ισόφαριση σε 1-1, στο 77′ λεπτό ο Brosson που φαίνεται ότι δεν ήταν η νύχτα του κράτησε τον Vlijter που έφευγε μόνος και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Οι Πρωταθλητές δεν τα έβαλαν κάτω και προσπαθούσαν να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Στο 85′ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Αντωνιάδη εντός περιοχής. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Gomis γράφοντας το 2-1 που πανηγυριστηκε έξαλλα.

Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: