Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΛΛΩΝ θέλει νίκη κόντρα στη ΔΟΞΑ για να κάνει το +6 από τις ομάδες που ακολουθούν

  • Καλησπέρα από το αρχαιολογικό ‘’Μακάρειο’’ Στάδιο με πολύ κρύο, όπου σε λίγο θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα. Η Δόξα Κατωκοπιάς που βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 18β. αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας με 38β. ΑΠΟΛΛΩΝ. 

Η ομάδα του Alexander Zorniger έρχεται στη Λευκωσία με κεκτημένη ταχύτητα μετά και τις 4 διαδοχικές νίκες (3 για το Πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο) και θέλουν απαραιτήτως και αυτό το τρίποντο. Οι Γαλάζιοι γνωρίζουν ότι η ομάδα της Δόξας διαθέτει πολύ καλό σύνολο και προσπαθούν να μαζέψουν βαθμούς για να μην μπουν σε περιπέτειες για υποβιβασμό, γι’αυτό πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι με πάθος και αγωνιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να περάσουν νικηφόρα από τη Λευκωσία και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας αυξάνοντας την διαφορά σε 6β. από τον 2ο ΑΡΗ και 3η ΑΕΚ.

Από την άλλη ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους που προέρχεται από ήττα από τον ΑΠΟΕΛ κατεβαίνει αποφασισμένη με μοναδικό στόχο το βαθμολογικό κέρδος στην προσπάθεια της να αυξήσει τη διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αναμένουμε λοιπόν ένα ενδιαφέρον αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Χαραλάμπους  και Zorniger.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: